FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Λευκή ισοπαλία στο Κατσαρού

Ημερομηνία: 18-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο εναρκτήριο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής στην Α΄ Κατηγορία PLAYSPORTS Πήγασος Πρασίνου και Αστέρας Αμαλιάδας αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο γήπεδο Κατσαρού.  

Στο 16΄ από φάουλ του Παπανδρέου, ο Χατζηγιάννης στην προσπάθειά του να διώξει σε κόρνερ σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι, στην μοναδική καλή φάση του α΄ ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, ο Πήγασος είχε σουτ του Μαρνέρα από αριστερά μέσα στην περιοχή που μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος και από το 65΄ και μετά ο Αστέρας πίεσε, αλλά ο Καρακίτσος είπε «όχι» σε δύο περιπτώσεις στο 85΄ και 86΄ σε σουτ των Μπατζακόπουλου και Κυριαζή αντίστοιχα. Στο 89΄ ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ από δεξιά του Γεωργίου έφυγε άουτ και στο 96΄ ο Κυριαζής ύστερα από σέντρα, κοντρόλαρε με το στήθος, η μπάλα πήρε φορά προς το τέρμα και έδιωξε σωτήρια προ της γραμμής ο Γιαννόπουλος. Έτσι έμεινε το 0-0.

Πήγασος: Καρακίτσος, Πλατής (61΄ λ.τρ. Γεωργόπουλος), Νικολακόπουλος, Παπανδρέου, Χριστακόπουλος, Φώτης, Γιαννόπουλος, Καρβουνιάρης, Γεωργίου (90+΄ Π. Γιαννικόπουλος), Μαρνέρας (70΄ Κ. Γιαννικόπουλος), Αστερής (61΄ Κανελλόπουλος).

Αστέρας: Θεοδωρόπουλος, Χατζηγιάννης, Δαλαβούρας, Δ. Κασσιανός, Κυριαζής, Καμαρινός, Τσάκος, Ι. Κασσιανός, Κούντουρας (80΄ Ζωγόπουλος), Ραυτόπουλος (80΄ Γκρίλλας), Μπατζακόπουλος.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της Κυριακής

Σάββατο 18/11

Πήγασος-Αστέρας  0-0

Κυριακή 19/11-Ώρα 3μ.μ.

Θύελλα-Ξενοφών

Αίας-Ηλειακός

Ολυμπιακός Σ.- Σκουροχώρι

Δευτέρα 20/11-Ώρα 3μ.μ.

Δόξα Ν.Μ.-Πανηλειακός

Ρεπό: Ν.Φιγαλεία

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος