FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Ισόπαλο το ντέρμπι Θύελλα-Ξενοφών στο Ενωσιακό

Ημερομηνία: 19-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο μεγάλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής στην Α΄ PLAYSPORTS, Θύελλα Καταραχίου και Ξενοφών Κρεστένων αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Ενωσιακό. Ο Ξενοφών, που παρατάχθηκε χωρίς Κωνσταντόπουλο, Μπακατσέλο, ήταν καλύτερος στο α΄ ημίχρονο και προηγήθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σκοζάι από ασίστ-τακουνάκι του Διονυσόπουλου. Η Θύελλα ανέβασε την απόδοσή της στο β΄ ημίχρονο και ισοφάρισε στο 56΄ με τον Ρούνη, από κεφαλιά-πάσα του Καράμπελα, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σταθάτου, κόρνερ που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι. Στο 66΄ η Θύελλα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Δημάκη για σκληρό μαρκάρισμα στον Διονυσόπουλο, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από αυτή την φάση.

Θύελλα: Κουρλός, Αποστολόπουλος (50΄ Βράπι), Δημάκης, Τεκερλέκης (13΄ λ.τρ. Καρακατσάνης), Δημόπουλος, Ρούνης, Αγκόλλι, Μπουρούκης, Σταθάτος, Τζανέτος, Καράμπελας (88΄ Κιάμος).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος (18΄ λ.τρ. Αναμουρλίδης), Γκότσης, Μπέριος, Κολόκας, Αστερόπουλος, Διαμαντόπουλος, Κρίκος, Γ. Δρακόπουλος, Διονυσόπουλος (66΄ λ.τρ. Τ. Κουτσογιαννάκης), Σκοζάι (83΄ Ξυνής).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος