FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Ισοπαλία 2-2 στην Σπιάντζα και… ανοιχτοί λογαριασμοί

Ημερομηνία: 03-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Θύελλα και Ηλειακός μετά από ένα μοιρασμένο παιχνίδι έφεραν ισοπαλία 2-2 στο Ενωσιακό και η υπόθεση πρόκριση στους τελικούς είναι ανοιχτή. Η Θύελλα θέλει ακόμα 3 βαθμούς (ή 2 ακόμα ισοπαλίες) και ο Ηλειακός 4 βαθμούς, με την σειρά να μεταφέρεται την Κυριακή στα Λεχαινά.

Η Θύελλα προηγήθηκε στο 43΄ με τον αρχισκόρερ της, Νίκο Καράμπελα, με ωραίο δυνατό αριστερό σουτ. Στο 62΄ ο Ηλειακός ισοφάρισε με κεφαλιά του Παρασκευόπουλου από σέντρα του Καλογερόπουλου, αλλά δύο λεπτά μετά ο Τζανέτος με άλλο ένα μαγικό γκολ, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «Γ» του Αντωνόπουλου και έκανε το 2-1.

Στο 68΄ ο Καράμπελας έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-1 και στο 82΄ ο Ηλειακός ισοφάρισε με πέναλτι του Θανάση Αντωνόπουλου σε χέρι του Δημόπουλου. Στο 94΄, στην αντεπίθεση, λίγο έλειψε να γίνει το 2-3, με ένα σουτ του Τσακοπιάκου που πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Θύελλα: Θεοδωρακόπουλος, Αποστολόπουλος, Δημόπουλος, Δημάκης, Τεκερλέκης,  Αγκόλλι, Ρούνης, Τζανέτος, Σταθάτος, Βράπι (85΄ Μπουρούκης), Καράμπελας.

Ηλειακός: Α. Αντωνόπουλος, Μουσερής (90+΄ Γαργαρώνης), Τσίμπιτσης, Λαμπρόπουλος, Κόστα, Τσακοπιάκος, Καλογερόπουλος, Παρασκευόπουλος, Δούλος, Τσαντίλης (76΄ Μάης), Θ. Αντωνόπουλος.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Πέμπτη.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος