FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Ευρείες νίκες για Ηλειακό, Θύελλα – Πρώτο τρίποντο ο Πανηλειακός, ισοπαλία στα Σαβάλια – Η βαθμολογία

Ημερομηνία: 05-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο πρωτοπόρος Ηλειακός πέρασε με το εντυπωσιακό 1-5 από τη Ν.Φιγαλεία και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της Α΄ Κατηγορίας PLAYSPORTS, έχοντας το απόλυτο, 4 στα 4. Η ομάδα του Ανδρέα Ζήκου είχε πρωταγωνιστή τον Ανδρεόπουλο, που πέτυχε χατ-τρικ κι έφτασε τα 8 γκολ σε 4 αγώνες! Ο Ηλειακός προηγήθηκε στο 20΄ με κεφαλιά του Μπαρδούση και ο Ανδρεόπουλος στο 75΄ έγραψε το 0-2, με τους Φιγαλιείς να έχουν νωρίτερα διπλό δοκάρι με τον Κουρούβανη. Ο μαχητικός Απόλλωνας μείωσε στο 82΄ σε 1-2, αλλά στο 85΄ ο Ανδρεόπουλος έγραψε το 1-3 και στις καθυστερήσεις Ανδρεόπουλος και Παπασωτηρίου διαμόρφωσαν το τελικό 1-5.

Η Θύελλα είχε και αυτή έναν δεινό σκόρερ πρωταγωνιστή στο ματς με τον Αίαντα στο Ενωσιακό. Κέρδισε 4-1 με τον Νίκο Καράμπελα να πετυχαίνει και αυτός χατ-τρικ. Ο Αμαλιαδίτης επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 7΄ από ασίστ του Σταθάτου. Στο 9΄ ο Μπουρούκης, από βαθιά μπαλιά του Αγκόλλι, με μαγικό κοντρόλ απέφυγε και τον Ψυχογιό και πλάσαρε για το 0-2. Ο Αίας στο 15΄ μείωσε 1-2 από κόρνερ του Γκίνη και λάθος εκτίμηση του Κουρλού, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Καράμπελας στην προσπάθειά του να περάσει και τον Ψυχογιό ανατράπηκε και από την «άσπρη βούλα» έκανε το 3-1. Στο 56΄ ο Αγκόλλι… σερβίρισε ξανά και ο Καράμπελας δεν λάθεψε ούτε αυτή τη φορά στο τετ-α-τετ (4-1).

Στο γήπεδο Κατσαρού ο Πανηλειακός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κώστα Λούσκου προηγήθηκε στο 20΄ με κεφαλιά του Κανάνι από εκτέλεση κόρνερ του Καπετανάκη και ο Πήγασος ισοφάρισε στο 40΄  με πλασέ του Γιαννόπουλου από κόρνερ του Παπανδρέου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 70΄ ο Γιώργος Λούσκος με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, με τον Πήγασο να έχει δοκάρι στο 93΄ να ισοφαρίσει, σε κεφαλιά του Γεωργίου.

Τέλος, στα Σαβάλια, Ολυμπιακός και Δόξα Ν.Μανωλάδας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 2΄ με τον Κολτσίδα από εκτέλεση κόρνερ του Χατζηαράπη και κεφαλιά-γύρισμα του Λιούρη και η Δόξα ισοφάρισε στο 81΄ με τον Μηλαδόπουλο από ασίστ του Π. Σαπουντζάκη.

*Αναλυτικά ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Τα αποτελέσματα

Ξενοφών-Σκουροχώρι  5-1

Ν.Φιγαλεία-Ηλειακός  1-5

Ολυμπιακός Σ.-Δόξα Ν.Μ.  1-1

Θύελλα-Αίας  4-1

Πήγασος-Πανηλειακός  1-2

Ρεπό: Αστέρας

Η βαθμολογία

(Σε 4 αγώνες)

Ηλειακός (15-4) 12

Ξενοφών (11-2) 10

Θύελλα  (12-6) 10

Πανηλειακός  (6-7)  5

——————————-

Αστέρας (4-3) 4

Ολυμπιακός Σ.  (5-5) 3

Λ. Αστέρας (5-14)  3

Αίας (4-8) 3

——————————-

Ν. Φιγαλεία (6-12) 2

Δόξα Ν.Μ.  (2-4) 1

—————————

Πήγασος  (2-7) 1

Επόμενη αγωνιστική

Ξενοφών-Ν.Φιγαλεία

Αστέρας-Ολυμπιακός Σ.

Ηλειακός-Θύελλα

Δόξα Ν.Μ.-Πήγασος

Πανηλειακός-Αίας

Ρεπό: Σκουροχώρι

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot