FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Ευρεία νίκη και με «Φίγκο» ο Ηλειακός-Τα φιλικά ματς της Τετάρτης

Ημερομηνία: 21-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τέσσερα φιλικά παιχνίδια διεξήχθησαν την Τετάρτη από ομάδες της Α΄ Κατηγορίας Ηλείας, με σημαντικότερο αυτό μεταξύ Ηλειακού Λεχαινών-Αίαντα Γαστούνης, με τους «γαλάζιους καβαλάρηδες» να έχουν στη σύνθεσή τους τον Θανάση Αντωνόπουλο (Φίγκο), με τον οποίο υπάρχει συμφωνία και θα ανακοινωθεί εντός των ημερών. Ο έμπειρος μέσος σκόραρε δις!

Ηλειακός Λεχαινών -Αίας Γαστούνης  5-2

Ο Ηλειακός Λεχαινών ήταν καταιγιστικός χθες στο πρώτο του εντός έδρας φιλικό παιχνίδι. Νίκησε 5-2 τον Αίαντα, που προηγήθηκε με τον Λεχαινίτη Θανάση Νικολόπουλο στο 15΄. Από κει και πέρα ο Ηλειακός πίεσε πολύ και πέτυχε 4 γκολ μέχρι το ημίχρονο, με αυτογκόλ του Χ. Κολοτούρου από προσπάθεια του Παπασωτηρίου, Ανδρεόπουλο και 2 γκολ από τον Αμαλιαδίτη μέσο, Θανάση Αντωνόπουλο (Φίγκο), ο οποίος έχει συμφωνήσει με τους «γαλάζιους» και απομένει να πάρει το δελτίο του από τον ΠΑΟΒ για να ολοκληρωθεί η νέα αυτή μεγάλη μεταγραφή του Ηλειακού.

Στο β΄ μέρος ο Μουτσάι στο 55΄ με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή μείωσε σε 4-2 για τον Αίαντα και ο αρχηγός Χρήστος Μουσερής στο 80΄ με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Στο 20΄ τραυματίστηκε κι αντικαταστάθηκε ο Γιάννης Κράγκαρης (προσαγωγό) με τον Μαργαρίτη, από πλευράς Αίαντα.

Πανηλειακός-Ηλειακός Βαρθολομιού  6-1

Ο Πανηλειακός νίκησε  6-1 τον Ηλειακό Βαρθολομιού στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι στη σεζόν και το πρώτο στα Στάδιο Πύργου. Το ημίχρονο ήταν 3-0 για την ομάδα των Λούσκου-Μιλοσέσκι με γκολ των Γεωργουλόπουλου και Λούσκου (2). Στο β΄ μέρος ο νεαρός Νίκος Πολυχρονόπουλος έγραψε το 4-0 και το 5-0 ο Μπαλτζώης. Ο Χρήστος Σπυρόπουλος μείωσε σε 5-1 για την ομάδα του Βαρθολομιού και το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Καπετανάκης.

Ν. Φιγαλεία-Κυπαρισσία 3-3

Στη Ν. Φιγαλεία ο Απόλλωνας έδειξε ξανά καλό πρόσωπο κι έφερε εκ νέου ισοπαλία με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας, με 3-3 αυτή τη φορά, εντός έδρας. Η ομάδα του Σταύρου Μεντή προηγήθηκε 1-0 στο 15΄ με τον μεσοεπιθετικό Τσούγκι από την Ζιμπάμπουε και ισοφάρισε ο Α.Ο.Κ. στο 30΄. Στο β΄ ημίχρονο η ηλειακή ομάδα έκανε το 2-1 με πέναλτι του Καπλάνη στο 63΄, πέναλτι που κέρδισε ο Τσεκουράς. Οι Μεσσήνιοι ισοφάρισαν και προηγήθηκαν μάλιστα 2-3 στο 75΄, για να ισοφαρίσει στο τελικό 3-3 ξανά ο Τσούγκι στο 80΄. Για τον Α.Ο. Κυπαρισσίας σκόραραν οι Σπυρόπουλος, Μαλισόβας και Γουέσλεϊ. Επόμενο φιλικό για τον Απόλλωνα το Σάββατο στο Λαμπέτι με τον Ολυμπιακό, ενώ η ομάδα πρόσθεσε στο ρόστερ της, τον έμπειρο και δυναμικό μεσοαμυντικό Δημήτρη Νικολακόπουλο, που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Α.Ο. Μακρισίων.

Ολυμπιακός Σαβαλίων-Μυρσιναϊκός 4-6

Ο Μυρσιναϊκός του Δημήτρη Κουρή νίκησε 6-4 τον ελλιπέστατο Ολυμπιακό στα Σαβάλια και μάλιστα με ανατροπή. Το 1-0 έκανε ο Χατζηαράπης για τους γηπεδούχους και ο Τσιχλιάς ισοφάρισε 1-1, ενώ το 2-1 για τον Ολυμπιακό σημείωσε ο Γ. Μπίρμπας, που ήταν σκορ ημιχρόνου.  Το 2-2 έγραψε ο Μπουρλάκης, ο Τσιχλιάς με άλλα δύο γκολ έκανε το 2-4 και ξανά ο Μπουρλάκης το 2-5 για τον Μυρσιναϊκό. Ο Ολυμπιακός μείωσε με δύο γκολ του νεαρού Γιάννη Χριστόπουλου σε  4-5 και ο Τσιχλιάς διαμόρφωσε το τελικό 4-6, φτάνοντας σε καρέ τερμάτων! 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot