FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Εύκολα Ηλειακός, Θύελλα, μεγάλο «διπλό» η Δάφνη-Η βαθμολογία

Ημερομηνία: 20-10-2024 | Συντάκτης:

Για την 4η αγωνιστική της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας, η Δάφνη Ανδραβίδας πέτυχε μεγάλο «διπλό» στην Βάρδα επί του ΠΑΟΒ με σκορ 1-2 κι έφτασε τους 8 βαθμούς συνεχίζοντας αήττητη στο πρωτάθλημα με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. H ομάδα του Ερνέστο Λυμπέρη άνοιξε το σκορ στο 32΄ με τον Χαραλαμπόπουλο, με πλασέ από δεξιά μέσα στην περιοχή. O ΠΑΟΒ ισοφάρισε στο 48΄. Ο Σκιαδαρέσης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Κοκκίνης, απέκρουσε ο Ρούνης, αλλά στην επαναφορά ο Κοκκίνης την έστειλε στα δίχτυα. Η Δάφνη στο 55΄ έκανε το 1-2 με κεφαλιά του Δουλαβέρη από εκτέλεση κόρνερ του Σταυρούλια.

Ο Ηλειακός δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. Επιβλήθηκε του Α.Ο. Μακρισίων  με 4-0. Η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου προηγήθηκε στο 13΄ με πλασέ του Χατζηαράπη. Στο 21΄  σημείωσε το 2-0 με τον Μουτσάι από κάθετη του Καράγιωργα. Και στο 44΄ ο Δούλος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Στο 82΄ διαμορφώθηκε το τελικό 4-0, με σκόρερ τον Νίκο Πυρρή, με σουτ από αριστερά μέσα στην περιοχή.

Ο Πύργος F.C. Θύελλα νίκησε κι αυτός 4-0 τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου το βράδυ της Κυριακής στο Στάδιο Πύργου. Στο 32΄ ο Μπίσα έβγαλε μπαλιά από αριστερά και ο Λαθύρης με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ. Στο 62΄ ο Μπίσα ανατράπηκε από τον Ντίνο Κύτταρη μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μαρίνου και σημείωσε το 2-0. Στο 70΄ ο Λούσκος πάσαρε από δεξιά και ο Κατσιώλης με πλασέ στην απέναντι γωνία έγραψε το 3-0. Και στο 90΄ ο Μαρίνου σέντραρε από δεξιά, ο Λούσκος στο δεύτερο δοκάρι γύρισε τη μπάλα με τον κεφάλι για τον Πάρη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Τέλος, στο Χειμαδιό, Κεραυνός και Δόξα Ν. Μανωλάδας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2. Ο Κεραυνός προηγήθηκε μόλις στο 3΄ με κεφαλιά του Λευτέρη Κωνσταντόπουλου. Στο 44΄ η Δόξα ισοφάρισε με εύστοχο πέναλτι του Κυριαζόπουλου που κέρδισε ο Παναγόπουλος. Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 55΄ η Δόξα έκανε το 1-2 με γκολ του Μηλαδόπουλου από ενέργεια του νεοαποκτηθέντος Μιχαλόπουλου.

Στο 73΄ ο Κεραυνός ισοφάρισε 2-2 με εύστοχο πέναλτι του Θεοδωρακόπουλου σε χέρι του Ορλώφ.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με το παιχνίδι Ξενοφών-Αίας Γαστούνης. Ρεπό έχει ο Αστέρας Αμαλιάδας

*Αναλυτικά ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Τα αποτελέσματα

Ηλειακός-Μακρίσια  4-0

Κεραυνός Χ.- Δόξα Ν.Μ.  2-2

ΠΑΟ Βάρδας-Δάφνη  1-2

Πύργος F.C. Θύελλα-Σκουροχώρι 4-0

Δευτέρα 21/10-Ώρα 4.15μ.μ.

Ξενοφών-Αίας Γαστούνης

Ρεπό: Αστέρας Αμαλιάδας

H βαθμολογία

(Σε 4 αγώνες)

Πύργος F.C. Θύελλα (15-1) 12

Δάφνη (10-6) 8

Ηλειακός (8-1) 7

Αστέρας (7-4) 7

——————————–

Χειμαδιό  (5-13) 4

Ξενοφών (3-4) 3

Δόξα Ν.Μ. (6-8) 3

——————————

Αίας (2-2) 2

ΠΑΟ Βάρδας (3-5) 2

Σκουροχώρι (4-10) 2

Μακρίσια (2-11) 0

* Εκκρεμεί ο αγώνας Ξενοφών-Αίας Γαστούνης.

Επόμενη αγωνιστική

Μακρίσια-Δόξα Ν.Μ.

Αίας-Ηλειακός

Σκουροχώρι-Κεραυνός

Αστέρας-Ξενοφών

ΠΑΟ Βάρδας- Πύργος F.C. Θύελλα

Ρεπό: Δάφνη

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot