FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Δυνατό φιλικό στην Ανδραβίδα

Ημερομηνία: 04-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Η Δάφνη Ανδραβίδας της σεζόν 2024-2025.

Δάφνη-Αστέρας σήμερα στις 6μ.μ.

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

18 μέρες έχουν απομείνει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας, αν δεν υπάρξει αλλαγή ημερομηνίας (κάτι που είναι πιθανό) και οι ομάδες φτάνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους. Μέσα από τα φιλικά ματς οι προπονητές βγάζουν τα συμπεράσματά τους για πρόσωπα και σχήματα και όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη οι ρυθμοί ανεβαίνουν, όπως και το επίπεδο δυσκολίας στα φιλικά ματς. Σήμερα στις 6μ.μ. στο γήπεδο Ανδραβίδας θα διεξαχθεί ένα πολύ δυνατό φιλικό ανάμεσα στην Δάφνη του Ερνέστο Λυμπέρη και τον Αστέρα των Ανδριόπουλου-Γκρίλλα. Δύο ομάδες με πολύ καλό έμψυχο δυναμικό που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Η μεν Δάφνη που κράτησε τον ήδη πολύ καλό κορμό της (Ρούνης, Βατσής, Γεωργιόπουλος, Σταυρούλιας, Παπαχριστόπουλος, Σαραντούλιας, Κ. Κολοτούρος κ.α.) έχει ενισχυθεί με Μπράβο, Καλογερόπουλο, Δουλαβέρη, Κρίκο, Κ. Θεοφιλόπουλο, Χ. Κουτσογιαννόπουλο, Χαραλαμπόπουλο, Μανιανή. Διαθέτει γεμάτο ρόστερ με 30 ποδοσφαιριστές!

Ο Αστέρας όπως παρατάχθηκε στο φιλικό του Σαββάτου με την Αχαϊκή.

Ο δε Αστέρας θεωρείται εκ των διεκδικητών του πρωταθλήματος Ηλείας. Διατήρησε στο ρόστερ του τους Γκρίλλα, Μπατζακόπουλο, Κυριαζή, Δαλαβούρα, Τσάκο, Κούντουρα, Χαραλαμπόπουλο, Ζωγόπουλο, Παναγόπουλο και ενισχύθηκε με τους Κοτσώνη, Περικλή Πολίτη, Ρούνη, Παναγιώτη Τσίγκρηλα, Βασιλικόπουλο, Μαρκόπουλο, Δασκαλόπουλο, Σούλη και τρεις νεαρούς-ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, τους Νίκο Πολυχρονόπουλο, Κώστα Ξυνή και Νίκο Νικολακόπουλο.

Σήμερα θα διεξαχθούν άλλα τρία φιλικά αναφορικά με ομάδες της Α΄ Κατηγορίας. Ο Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου θα υποδεχτεί τον Διγενή Χαριάς και ο Κεραυνός Χειμαδιού τον Πέλοπα Πύργου, ενώ ο Αίας Γαστούνης θα πάει στο Κουρτέσι να παίξει με τον ΑΠΟΚ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot