FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Δυνατά ματς σε Βάρδα, Κρέστενα-Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 18-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

ΠΑΟ Βάρδας-Δάφνη την Κυριακή και Ξενοφών-Αίας την Δευτέρα-Με Σκουροχώρι ο Πύργος F.C. Θύελλα το Σάββατο

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Δύο δυνατά και συνάμα αμφίρροπα ματς περιλαμβάνει η 4η αγωνιστική της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας. Την Κυριακή στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας ο ΠΑΟΒ υποδέχεται τη Δάφνη σε άλλο ένα ντέρμπι του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Ο ΠΑΟΒ του Χρήστου Καραπίτσου έχει δύο ισοπαλίες με Ηλειακό και Αίαντα και μια ήττα στο 90΄ από τον Αστέρα στον Καρδαμά την περασμένη Κυριακή και ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Η Δάφνη του Ερνέστο Λυμπέρη έχει μια νίκη στο Χειμαδιό και δύο ισοπαλίες με Δόξα εντός και στο Σκουροχώρι και θέλει να συνεχίσει αήττητη. Σπουδαίο ματς ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος.

Το έτερο με μεγάλο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής διεξάγεται την Δευτέρα στην Κρέστενα. Ο Ξενοφών θα αντιμετωπίσει τον Αίαντα Γαστούνης, με νωπές τις μνήμες από το μεταξύ τους ματς της Τετάρτης για το Κύπελλο Ηλείας, όπου επικράτησε ο Αίας με 1-0. Για το πρωτάθλημα ο Ξενοφών του Σταύρου Μεντή έχει μία νίκη (επί του Α.Ο.Μ.) και μια ήττα στα Λεχαινά (έχει κάνει ρεπό) και ο Αίας του Μιχάλη Παπουτσή δύο ισοπαλίες (με Σκουροχώρι και ΠΑΟ Βάρδας), έχοντας και αυτός κάνει το ρεπό του.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Πύργος F.C. Θύελλα παίζει το Σάββατο στο Στάδιο Πύργου με τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου έχει το απόλυτο των νικών (3 στα 3) και πάει για την 4η σερί νίκη, ποντάροντας στην ποιότητά της και στο βάθος του ρόστερ της. Ο Λ. Αστέρας, που θα έχει υπηρεσιακό προπονητή τον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο μετά την παραίτηση του Χρήστου Γκρίλλα, έχει δύο ισοπαλίες με Αίαντα και Δάφνη και ήττα από τον Αστέρα, με δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή, ο επίσης φιλόδοξος Ηλειακός Λεχαινών του Αλέξη Γαβριλόπουλου περιμένει τον Α.Ο. Μακρισίων, στο δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι του και το τρίτο φετινό στα Λεχαινά (δεν έχει παίξει ακόμα εκτός έδρας), με στόχο να πετύχει την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα (έχει νικήσει τον Ξενοφώντα κι έχει φέρει ισοπαλία με τον ΠΑΟΒ). Ο Α.Ο.Μ. του Τάσου Γκότση είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα και είναι αναγκασμένος να ψάχνει βαθμούς σε κάθε ματς, όσο δύσκολο κι αν είναι.

Τέλος, την ίδια μέρα ο νεοφώτιστος Κεραυνός του Σωτήρη Τζέμου θα υποδεχτεί στην καυτή έδρα του την Δόξα Ν. Μανωλάδας και θα ψάξει την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και την πρώτη εντός (έχει χάσει από την Δάφνη εντός και στον Πύργο από την Θύελλα κι έχει κερδίσει στα Μακρίσια). Η Δόξα του Αλέξη Γαλάνη προέρχεται από την πρώτη φετινή ήττα της από την ισχυρή Θύελλα και θα επιδιώξει την πρώτη της φετινή νίκη (έχει δύο ισοπαλίες με Αστέρα και Δάφνη). Ρεπό έχει ο Αστέρας Αμαλιάδας.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 19/10-Ώρα 4μ.μ.

Πύργος F.C. Θύελλα-Λ. Αστέρας

Κυριακή 20/10-Ώρα 4μ.μ.

Ηλειακός-Μακρίσια

Κεραυνός-Δόξα Ν.Μ.

ΠΑΟ Βάρδας-Δάφνη

Δευτέρα 21/10-Ώρα 4.15μ.μ.

Ξενοφών-Αίας

Ρεπό: Αστέρας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot