FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Αποτελέσματα φιλικών αγώνων

Ημερομηνία: 05-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Λ. Αστέρας-Διγενής 5-3

Ο Λ. Αστέρας νίκησε την Τετάρτη σε φιλικό ματς τον Διγενή Χαριάς με 5-3 στο Σκουροχώρι. Ο Διγενής προηγήθηκε 0-1 με τον Δούλο και ο Μαργαρώνης ισοφάρισε για τον Λ. Αστέρα σε 1-1. Η ομάδα της Χαριάς πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Γιώργο Καλαντζή και ο Μάζης ισοφάρισε 2-2, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο β΄ ημίχρονο ο Διγενής έκανε το 2-3 με τον Σωτήρη Γιαννόπουλο και ο Μάζης ισοφάρισε 3-3 με πέναλτι. Ο Λ. Αστέρας πέτυχε στη συνέχεια δύο γκολ, με τον Ντίνο Κύτταρη με κεφαλιά από κόρνερ και τον Νίκο Σταματελάτο με τον ίδιο τρόπο, φτάνοντας στη νίκη με 5-3!

Κουρτέσι-Αίας Γαστούνης 0-5

Ο Αίας νίκησε 0-5 στο Κουρτέσι τον ΑΠΟΚ. Η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή προηγήθηκε γρήγορα 0-2 στο πρώτο 20λεπτο με σκόρερς τους Ηλιάκη και Μένα και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος ο Αίας σκόραρε άλλες τρεις φορές με Τσουκαλά, Αντωνόπουλο και Λούρμπα, φτάνοντας στο 0-5. Ο ΑΠΟΚ αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες μεταξύ αυτών χωρίς τον Ντίνο Καπώνη και τον Γιάννη Κράγκαρη, ενώ είχε και αυτός ευκαιρίες να σκοράρει στο β΄ μέρος.

Κεραυνός Χειμαδιού-Πέλοπας Πύργου 1-2

Ο Πέλοπας Πύργου νίκησε 1-2 στο Χειμαδιό τον Κεραυνό. Η ομάδα του Πύργουπροηγήθηκε νωρίς με τον Ασημάκη Νικολακόπουλο και ο Κεραυνός ισοφάρισε γρήγορα σε 1-1 με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, τον Θοδωρή  Θεοδωρακόπουλο. To 1-1 ήταν σκορ ημιχρόνου. Στο β΄ ημίχρονο ο Βαγγέλης Πλατής με πλασέ στο 85΄ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Φωτο: Βαγγέλης Δημητρόπουλος

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot