FOLLOW US: facebook twitter

A΄ Κατηγορία: Αποτελέσματα έξι φιλικών αγώνων

Ημερομηνία: 17-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Τσακοπιάκος και Μπουρούκης στο φιλικό Ηλειακός-Αίας.

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Έξι φιλικά διεξήχθησαν την Παρασκευή και την Κυριακή (το Σάββατο δεν επιτρεπόταν λόγω της διεξαγωγής του Σούπερ Καπ) από ομάδες της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας. Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Λιμνοχώρι – Δόξα Ν.Μ. 0-6

Την Παρασκευή η Δόξα Ν. Μανωλάδας νίκησε 6-0 στο Λιμνοχώρι την ομώνυμη ομάδα, που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ Αχαΐας. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 0-3 για την ομάδα του Αλέξη Γαλάνη και σκόρερς ήταν οιΠαπαλάμπρος (2), Βασιλόπουλος (2), Παύλος Σαπουντζάκης και Σαλομπεχάι.

Δάφνη-Αχαϊκή 2-5

Την Παρασκευή η Δάφνη ηττήθηκε από την πανίσχυρη Αχαϊκή στην Ανδραβίδα με 2-5 (1-3 ημίχρονο), έχοντας αρκετές απουσίες (Ρούνης, Γεωργιόπουλος, Καλογερόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Σταυρούλιας, Χαραλαμπόπουλος και Κοτζάι). Τα γκολ για την ομάδα του Ερνέστο Λυμπέρη πέτυχε ο ταλαντούχος επιθετικός Μάριος Δουλαβέρης. Για την Αχαϊκή του Γιώργου Λαγού σκόραραν οι Κώστας Μπίκος (2),  Ανδρέας Σπανός (2) κι ένα ο Γιώργος Σέρμπος.

Ηλειακός-Αίας 1-0

Την Κυριακή στα Λεχαινά ο Ηλειακός νίκησε 1-0 τον Αίαντα. Σκόρερ για την ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου ο Κώστας Τσακοπιάκος στο 75΄ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Βράπι από δεξιά και απόκρουση του Θεοδωρόπουλου. Ο Ηλειακός παρατάχθηκε χωρίςΠυρρή, Δούλο και Χατζηαράπη και ο Αίας χωρίς τον Χριστοφοράτο.

Πάτραι- Πύργος F.C. Θύελλα 1-1

Στο γήπεδο Προσφυγικών της Πάτρας, ο Πύργος F.C. Θύελλα έφερε 1-1 με τον ΑΠΣ Πάτραι. Ο Θανάσης Αντωνόπουλος στο 80΄ άνοιξε το σκορ για τους Πυργιώτες με ψηλοκρεμαστό πλασέ από ασίστ του Τζανέτου και το Πάτραι ισοφάρισε στο 90΄ με δυνατό σουτ του Δημόπουλου, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Ο Πύργος F.C. Θύελλα είχε δοκάρι με τον Πάρη Κωνσταντόπουλο. Για την ομάδα του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου, που έκανε ντεμπούτο ο Μάκης Τσεκούρας (έπαιξε μέχρι το 75΄),  δεν αγωνίστηκαν οι Λαθύρης, Μπίσα, Σέζαρ.

Σκουροχώρι-Κεραυνός Χειμαδιού 2-2

Στο Σκουροχώρι, ο Λ. Αστέρας αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Κεραυνό Χειμαδιού. Οι φιλοξενούμενοι του Σωτήρη Τζέμου προηγήθηκαν με τον Νίκο Ροδόπουλο και ο Μάζης ισοφάρισε 1-1. Ο Γιώργος Νικολόπουλος έγραψε το 2-1 για τους Σκουροχωρίτες, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Τσουραμάνης πέτυχε αυτογκόλ και το ματς τελείωσε 2-2. Στα μέσα του α΄ ημιχρόνου ο Κώστας Βαγγόπουλοςτραυματίστηκε στα πλευρά σε σύγκρουση με τον Θεοδωρακόπουλο και διεκομίστη στο νοσοκομείο για ακτινογραφία. Ο 29χρονος μέσος για 15 μέρες τίθεται νοκ-άουτ. 

ΠΑΟ Κακοβάτου Μακρίσια 2-1

Τέλος, στον Κακόβατο, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τον Α.Ο. Μακρισίων. Η ομάδα του Τάσου Γκότση προηγήθηκε 0-1 με πέναλτι του Δημήτρη Νικολόπουλου. Ο Παναγιώτης Κουνάδης ισοφάρισε 1-1 με σουτ έξω από την περιοχή και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος ο Κώστας Πούρνος από κόρνερ του Κιάμου, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Νώντα Πούρνου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot