FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Πέντε φιλικά, 28 γκολ!

Ημερομηνία: 07-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πέντε φιλικά ματς μεταξύ ομάδων Α΄ και Β΄ κατηγορίας διεξήχθησαν το απόγευμα της Τετάρτης και σημειώθηκαν συνολικά 28 γκολ!

Δάφνη-Ηλειακός Λ.  3-4

Ο Ηλειακός Λεχαινών νίκησε 4-3 την Δάφνη στην Ανδραβίδα. Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Σταυρούλια (με πέναλτι που κέρδισε ο Βατσής) και του Γεωργιόπουλου. Ο Ηλειακός μείωσε 2-1 λίγο πριν το ημίχρονο με τον Ανδριόπουλο και στο β΄ μέρος ισοφάρισε με τον Καλογερόπουλο, που πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο ημίχρονο. Ο Ανδριόπουλος με πέναλτι έγραψε το 2-3 και ο Βαρβαρέσος ισοφάρισε με απευθείας φάουλ σε 3-3. Το τελικό 3-4 διαμόρφωσε ο νεαρός Χάρης Κουτσογιαννόπουλος.

Ξενοφών-Πέλοπας  4-0

Ο Ξενοφών κέρδισε 4-0 τον Πέλοπα Πύργου στο Καλλίκωμο, στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι. Σκόρερς για την ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου οι Γιώργος Δρακόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Σκοζάι και Θοδωρής Δρακόπουλος. 

Διγενής Χαριάς-Θύελλα Καταραχίου  1-4

Στο Καράτουλα η Θύελλα νίκησε τον Διγενή Χαριάς με 1-4. Η ομάδα του Νίκου Αλεξανδρόπουλου προηγήθηκε στο ημίχρονο 0-1 με σκόρερ τον Κιάμο. Στο β΄ μέρος ο Αποστολόπουλος έκανε το 0-2 και ο Δημήτρης Τσίγκρηλας μείωσε σε 1-2.  Ο Γιώργος Σταθάτος με δύο δικά του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Μυρσιναϊκός-Δόξα Ν.Μ.  2-5

Η Δόξα Ν.Μ. νίκησε 5-2 στη Μυρσίνη τον Μυρσιναϊκό. Η ομάδα του Δημήτρη Κουρή προηγήθηκε 2-0, με γκολ των Τσιχλιά, Κοντάνα και οι «αετοί» απάντησαν με τους Τσουκαλά, Πολίτη, Μηλαδόπουλο (2) και Κουλούρη.

Λ. Αστέρας-Μακρίσια 3-2

Ο Λ. Αστέρας νίκησε τον Α.Ο. Μακρισίων με 3-2 στο Σκουροχώρι. Ο Α.Ο.Μ. προηγήθηκε 0-2 με τον Λιρόι και τον αρχηγό του, Γρηγόρη Κριαρά, και ο Τσαγκάρης μείωσε σε 1-2, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι Σκουροχωρίτες έφτασαν στην ανατροπή με γκολ των Μακρή, Διονύση Σταματελάτου.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot