FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Ισόπαλο το ντέρμπι Ηλειακός-ΠΑΟΒ

Ημερομηνία: 30-09-2024 | Συντάκτης:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στο ματς που έριξε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής στην Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορία, Ηλειακός Λεχαινών και ΠΑΟ Βάρδας κόλλησαν στο μηδέν, στο ντέρμπι του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, στο κατάμεστο γήπεδο Λεχαινών. Ένα αποτέλεσμα που αδικεί τον ΠΑΟ Βάρδας που είχε δύο χαμένα τετ-α-τετ με τον Κατσιγιάννη στο 43΄  (άουτ) και τον Σκιαδαρέση στο 58΄ (άουτ) και μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει με τον Ραυτόπουλο στο 64΄, που απέκρουσε σωτήρια ο Κώστας Κουτρουμπής.

Ο Ηλειακός από την άλλη δεν δημιούργησε κλασική ευκαιρία στο ματς και μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο πίεσε τον ΠΑΟΒ, με τον γκολκίπερ Νίκο Τρίγκα να αποκρούει με τα πόδια στο 90΄ ένα μακρινό δυνατό σουτ του Δούλου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Για τον Ηλειακό δεν ξεκίνησαν βασικοί οι ποιοτικοί μεσοεπιθετικοί Πυρρής, Χατζηαράπης, για διαφορετικό λόγο ο καθένας και πέρασαν στο ματς στο β΄ ημίχρονο, ελέω των δυσκολιών στην επίθεση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ηλειακός: Κουτρουμπής, Ρίλντι, Σαμπανλλάρι, Κασσιανός, Σάχι, Τσακοπιάκος, Μαργαρίτης (59΄ Χατζηαράπης), Δούλος, Βράπι, Δημόπουλος (46΄ Πυρρής), Μουτσάι (70΄ λ.τρ. Καράγιωργας).

ΠΑΟΒ: Τρίγκας, Ανδριακόπουλος (90+΄ Κ. Στεργιόπουλος), Μπελεζάκης, Μανθόπουλος, Κοκκίνης, Μπαρδούσης, Παπασπυρόπουλος (83΄ Παντελής), Τσίμπιτσης, Κατσιγιάννης, Ραυτόπουλος (71΄ Ζωγόπουλος), Σκιαδαρέσης.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Τρίτη.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot