FOLLOW US: facebook twitter

A΄ Κατηγορία: Επανέναρξη με ντέρμπι

Ημερομηνία: 20-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ξενοφών-Δόξα και Ηλειακός-Αστέρας την Κυριακή

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmailcom

Επαναρχίζει το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας PLAYSPORTS, με την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το ντέρμπι Ξενοφών-Δόξα Ν. Μανωλάδας την Κυριακή στις 3.30μ.μ., στο γήπεδο Κρεστένων. Δύο ομάδες με πολύ καλό έμψυχο δυναμικό που θέλουν να είναι στα πλέι-οφ και να διεκδικήσουν τον τίτλο. Τον Σεπτέμβριο σε φιλικό παιχνίδι στη Ν. Μανωλάδα, η Δόξα του Μιχάλη Παπουτσή είχε κερδίσει 2-0 την ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου, με δύο γκολ στο β΄ ημίχρονο, αλλά οι επίσημοι αγώνες απέχουν παρασάγγας από τους φιλικούς.

Κατά την 2η αγωνιστική θα διεξαχθεί κι ένα ντέρμπι από τα παλιά, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες της Ηλείας. Την Κυριακή στα Λεχαινά ο ισχυρός Ηλειακός του Ανδρέα Ζήκου, που θεωρείται το φαβορί για το πρωτάθλημα, περιμένει τον πάντα δυνατό Αστέρα του Στράτου Καλογεράκου, που θέλει και αυτός να είναι στα πλέι-οφ.

Από κει και πέρα, η επίσης δυνατή Θύελλα Καταραχίου του Νίκου Αλεξανδρόπουλου  έχει δύσκολη έξοδο στη Φιγαλεία, όπου θα αντιμετωπίσει τον νεοφώτιστο αλλά ενθουσιώδη Απόλλωνα του Σταύρου Μεντή, που ξεκίνησε με ισοπαλία στον Πύργο κόντρα στον Πανηλειακό.

Ο ενισχυμένος εσχάτως Πανηλειακός με Γαλανόπουλο και Μπακουλάτι, πάει στα Σαβάλια να παίξει την Κυριακή με τον σκληροτράχηλο Ολυμπιακό, που θα δώσει τον πρώτο αγώνα του στο πρωτάθλημα καθώς στην πρεμιέρα είχε ρεπό. Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο με το ματς Λ. Αστέρας-Αίας Γαστούνης στο Σκουροχώρι, δύο ομάδες που έχουν ως στόχο την άνετη παραμονή στην κατηγορία. Ρεπό έχει ο Πήγασος Πρασίνου.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 21/10-Ώρα 3.30μ.μ.

Σκουροχώρι-Αίας: Τσάκαλης, Λιάπης, Κόρδας

Κυριακή  22/10-Ώρα 3.30μ.μ.

Ηλειακός Λ. – Αστέρας Αμαλ.: Παυλόπουλος, Λιάπης, Μαυραειδοπούλου

Ξενοφών – Δόξα Ν.Μ.: Κούλης, Καραλής, Σιαχάμη

Ν. Φιγαλεία – Θύελλα: Γκατζόπουλος, Γούργουρας, Δημητρακόπουλος

Ολυμπιακός Σαβ.- Πανηλειακός: Σταυρόπουλος, Τσερφόλιας, Βισβάρδης

Ρεπό: Πήγασος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot