FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Δυνατές μάχες παντού-Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 25-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στη Βάρδα ο πρωτοπόρος Πύργος F.C. Θύελλα, στο Βαρθολομιό με Αίαντα ο Ηλειακός, στον Καρδαμά με Ξενοφώντα ο Αστέρας

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η 5η αγωνιστική της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας περιλαμβάνει δυνατές μάχες σε όλα τα γήπεδα! Ο πρωτοπόρος και πανίσχυρος Πύργος F.C. Θύελλα, που δεν έχει καμιά απώλεια βαθμών (τέσσερα τρίποντα) πάει την Κυριακή στην Βάρδα για να αντιμετωπίσει τον υπολογίσιμο ΠΑΟ Βάρδας, που όμως δεν έχει νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα (δύο ισοπαλίες, δύο ήττες) και ψάχνει εναγωνίως βαθμούς για να απομακρυνθεί από την ουρά της βαθμολογίας.

Ο τρίτος Ηλειακός Λεχαινών (η δεύτερη Δάφνη έχει ρεπό), που έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία (έχει κάνει ρεπό), έχει επίσης δύσκολη έξοδο την Κυριακή στο Βαρθολομιό κόντρα στον δυνατό Αίαντα, ο οποίος όμως, κόντρα στα προγνωστικά όπως και ο ΠΑΟΒ, δεν έχει νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα (δύο ισοπαλίες και δύο ήττες).

Ο Αστέρας Αμαλιάδας με 2 νίκες και 1 ισοπαλία, έκανε το ρεπό του κι επιστρέφει υποδεχόμενος το Σάββατο στο γήπεδο Καρδαμά τον ανταγωνιστικό Ξενοφώντα, που προέρχεται από μεγάλη νίκη επί του Αίαντα (πέτυχε 2 γκολ με παίκτη λιγότερο κι έφτασε στη νίκη με 3-1).

Δυνατό ματς με φόντο την παραμονή στην κατηγορία έχουμε το Σάββατο στο Σκουροχώρι ανάμεσα στον Λ. Αστέρα και τον Κεραυνό Χειμαδιού. Την πρώτη νίκη του ψάχνει ο Λ. Αστέρας (έχει 2 ισοπαλίες και 2 ήττες) έχοντας πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα, σε καλύτερη μοίρα ο Κεραυνός με 1 νίκη και 1 ισοπαλία σε 4 αγώνες.

Τέλος, την Κυριακή στα Μακρίσια, ο τοπικός Α.Ο.Μ., που είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα, περιμένει την δυνατή Δόξα Ν. Μανωλάδας που έχοντας απαιτητικό πρόγραμμα έχει 3 ισοπαλίες και 1 ήττα από την πρωτοπόρο Θύελλα.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο 26/10-Ώρα 4μ.μ.

Σκουροχώρι-Κεραυνός Χ.

Αστέρας-Ξενοφών

Κυριακή 27/10-Ώρα 3μ.μ.

ΠΑΟ Βάρδας- Πύργος F.C. Θύελλα

Αίας-Ηλειακός

Μακρίσια-Δόξα Ν.Μ.

Ρεπό: Δάφνη

Φωτο: Βαγγέλης Δημητρόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot