Συμμετείχε και το Λύκειο Ελληνίδων Πύργου με μεγάλη ομάδα
Με μεγάλη ομάδα το Λύκειο των Ελληνίδων Πύργου συμμετείχε στο Πανελλήνιο Συνέδριο στα Ιωάννινα, με θέμα Μετανάστευση και Ταυτότητα!!
Άψογη η οργάνωση του Συνεδρίου και πολύ ζεστή υποδοχή και φιλοξενία από το αδελφό Λύκειο Ιωαννίνων και την αγαπητή μας Πρόεδρο Τερέζα Γιάννενα!!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές καθώς και την επιστημονική επιτροπή του Συνεδρίου με επικεφαλής τον πρόεδρο καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Πέτσιο.
Το θέμα της μετανάστευσης και της ξενιτιάς αποδόθηκε υπέροχα και στη χορευτική παράσταση του Λυκείου Ιωαννίνων “Ξενιτεμένο μου πουλί”

Ήρθαμε σε επαφή με όλα τα Λύκεια της Ελλάδας και του εξωτερικού, ανταλλάξαμε απόψεις, συσφιγξαμε σχέσεις, γλεντήσαμε και τραγουδήσαμε μαζί, και σε επίπεδο προέδρων είχαμε μια εξαιρετική Ειδική Συνεδρία με την Πρόεδρο του Κεντρικού Λυκείου κ. Μαρία Παπαμάρκου και την Γ. Γραμματέα κ. Κατερίνα Δασκαλάκη.
Νιώσαμε άλλη μια φορά την αγάπη και τους κοινούς στόχους της μεγάλης Λυκειακής Οικογένειας!!
Η σκυτάλη τώρα παραδίνεται στο Λύκειο Ελληνίδων Ρόδου στο οποίο ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη για τη διοργάνωση του!!