Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ζακύνθου – Ηλείας, με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, ανακοινώνει τη διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών στις περιοχές του Κατακόλου και της Κυλλήνης, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας ενίσχυσης της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πράξεις ανθρωπιάς και κοινωνικής ευθύνης. Με μια απλή, ασφαλή και σύντομη διαδικασία, προσφέρουμε ελπίδα και ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη στήριξη του συστήματος υγείας.

Η Ένωσή μας πιστεύει βαθιά στη δύναμη της προσφοράς και στη σημασία της συλλογικής συμμετοχής. Κάθε μονάδα αίματος είναι πολύτιμη και μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα στη σωτηρία μιας ανθρώπινης ζωής.

Γίνε κι εσύ κρίκος στην αλυσίδα ζωής. Η συμμετοχή όλων είναι πολύτιμη. Σας περιμένουμε..