Του Κώστα Πλιάγκου
Ο ΑΠΟ Κουρτεσίου ανακοίνωσε δύο μεταγραφές νεαρών παικτών, που προέρχονται από τον ΠΑΟ Βάρδας. Ο λόγος για τους 16χρονους (γεννηθέντες το 2010), Νίκο Οικονομόπουλο και Ανδρέα Διαμαντόπουλο. Ο φετινός ΑΠΟΚ έχει ρίξει το βάρος στα νέα παιδιά, έχει άκρως νεανικό ρόστερ, δουλεύει πολύ καλά υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Σελεβέντη που ειδικεύεται στο να βοηθά στην εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών και στην πρεμιέρα με τον ΠΑΟ Κακοβάτου, η ομάδα έδειξε ένα μέρος από το ταλέντο της και την καλή δουλειά που γίνεται (νίκη με 3-0). Σε αυτό το πλαίσιο είναι και η απόκτηση των δύο προαναφερθέντων 16χρονων παικτών, με τον ΑΠΟΚ να διαθέτει 12 παίκτες κάτω των 18 ετών!
Η ανακοίνωση για Οικονομόπουλο: «Ο Α.Π.Ο. Κουρτεσίου ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος αγωνίζεται ως μπακ-χαφ και έρχεται στην ομάδα μας ως κανονική μεταγραφή από τον ΠΑΟ Βάρδας. Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής με διάθεση και φιλοδοξίες, που έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Έχει αγωνιστεί:
Μικρασιατικός Καισαριανής Κ6-Κ10
Πανιώνιος Καισαριανής Κ12
Ακαδημία ΠΑΟ Βάρδας Κ14-Κ15-Κ16
Ανδρική ΠΑΟ Βάρδας σεζόν 2025-2026
Νίκο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΑΠΟΚ! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».
Η ανακοίνωση για Διαμαντόπουλο: «Ο Α.Π.Ο. Κουρτεσίου ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού επιθετικού Ανδρέα Διαμαντόπουλου. Ο Ανδρέας έρχεται στην ομάδα μας από τον ΠΑΟ Βάρδας. Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής με όρεξη και ταχύτητα. Έρχεται να δώσει ακόμα περισσότερη δύναμη στην επίθεσή μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ανδρέα, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΑΠΟΚ! Σου ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».
