Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Ατρόμητος Καβασίλων ενισχύθηκε με άλλους τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές, όλοι Αμαλιαδίτες, ενόψει της επικείμενης συμμετοχής του στην Α΄ Κατηγορία, όπου αναμένεται ιδιαίτερα δυνατός, έχοντας προβεί σε καλές μεταγραφές. Ο λόγος για τους Γιάννη Παρασκευόπουλο, Γιάννη Κυριαζή και τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Γαλανόπουλο.

Ο 36χρονος Γιάννης Παρασκευόπουλος, που μπορεί να παίξει τόσο ως δεξί μπακ-χαφ όσο και ως εξτρέμ, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έπαιξε στον ΠΑΟ Βάρδας. Πιο πριν ήταν στον Ηλειακό Λεχαινών και ξανά στον ΠΑΟ Βάρδας τη σεζόν 2022-2023. Ο Αμαλιαδίτης ποδοσφαιριστής έχει πολλά χρόνια εμπειρίας και από την Γ΄ Εθνική με ΠΑΟ Βάρδας, Αστέρα, Αίαντα, Νίκη Τραγανού και Αχαϊκή.

Ο 28χρονος στόπερ και αμυντικό χαφ, Γιάννης Κυριαζής (κεντρική φωτό από τον Βαγγέλη Δημητρόπουλο), τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια σερί, ήταν στον Αστέρα Αμαλιάδας και εκ των αρχηγών της ομάδας. Έχει αγωνιστεί επίσης στον Ηλειακό Βαρθολομιού και πιο παλιά στον ΑΠΟ Κουρτεσίου, την Δόξα Ν. Μανωλάδας και το Χάβαρι, σταθερά στην Α΄ Κατηγορία από 17 ετών.

O Ατρόμητος ενισχύθηκε και στα γκολπόστ με τον Παναγιώτη Γαλανόπουλο. Ο 30χρονος Αμαλιαδίτης γκολκίπερ την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Εθνικό Γερακίου και τη σεζόν 2024-2025 σε Μυρσιναϊκό και Αστέρα Αμαλιάδας, στον οποίο Αστέρα είχε παίξει και την διετία 2021-2023, αλλά και το δεύτερο μισό της σεζόν 2019-2020.

Ο Ατρόμητος του Ερνέστο Λυμπέρη ολοκλήρωσε έτσι το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν, όπου στόχο έχει να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στη μεγάλη κατηγορία. Την Τετάρτη 2/9, όπως έχουμε γράψει, ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί στα Καβάσιλα, σε φιλικό παιχνίδι, την Παναχαϊκή της Γ΄ Εθνικής (ώρα 6μ.μ.).