Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η Α.Ε. Βαρθολομιού-Κάπος Α.Ε. ξεκίνησε την προετοιμασία της το απόγευμα της Δευτέρας στο Κλειστό της Γαστούνης, υπό τις οδηγίες του Σάκη Καρύδα, ενόψει της δεύτερης συμμετοχής της στη National League 2. H ηλειακή ομάδα θέλει να επαναλάβει την περσινή καλή πορεία και –ει δυνατόν- να τερματίσει ακόμα ψηλότερα. Την περασμένη σεζόν κατέλαβε την 5η θέση και πήρε μέρος στα πλέι-οφ, φτάνοντας στα ημιτελικά του ομίλου, στην πρώτη ιστορική συμμετοχή της σε εθνική κατηγορία.

15 παίκτες έδωσαν το «παρών» στην πρώτη της ομάδας, οι τέσσερις νέοι παίκτες (Χρήστος Κούτρας, Νίκος Παπαδόπουλος, Σταύρος Χονδρόπουλος και ο Κώστας Περδίκης που επέστρεψε στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε) και οι παίκτες που συνεχίζουν στην ομάδα άλλη μια σεζόν (Νοέας, Νικολόπουλος, Συνετός, Ντούλες, Ρούνης, Δίπλαρος, Παπαγιάννης και οι μικροί Καραβούλιας, Αργυρόπουλος, Τακουμάκης και Δούμας).

Το πρώτο φιλικό για την Α.Ε.Β. είναι προγραμματισμένο για τις 4 Σεπτεμβρίου με την Παναχαϊκή της National League 1 στην Πάτρα, ενώ το πρωτάθλημα της National League 2 θα ξεκινήσει στις 4 Οκτωβρίου με την Α.Ε.Β. να παίζει εκτός έδρας με τη Νίκη Αμαρουσίου.