Η FSC – Σχολή Ολυμπιακού Πειραιώς Πύργου κατέκτησε το 8ο Κύπελλο Σχολών Ολυμπιακού, γράφοντας ιστορία ως η πρώτη επαρχιακή Σχολή που καταφέρνει να φτάσει στην κορυφή της διοργάνωσης!
Τα παιδιά της ακαδημίας του Τάσου Φερεκίδη πραγματοποίησαν εξαιρετική παρουσία στη Σαλαμίνα, καταφέρνοντας να κερδίσουν τόσο τον ημιτελικό όσο και τον μεγάλο τελικό απέναντι στη Σχολή Ρέντη, αποδεικνύοντας το ταλέντο, τον χαρακτήρα και τη μεθοδική δουλειά που γίνεται καθημερινά στην ακαδημία, σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και το δίκτυο Σχολών του συλλόγου.
Στον μεγάλο τελικό, η Σχολή Ολυμπιακού Πειραιώς Πύργου πραγματοποίησε μια απίστευτη ανατροπή, μετατρέποντας το εις βάρος της σκορ σε νίκη με 2-1 στα τελευταία λεπτά του αγώνα!
Η ισοφάριση ήρθε περίπου 2 λεπτά πριν τη λήξη, ενώ μόλις 90 δευτερόλεπτα αργότερα, στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, σημειώθηκε το νικητήριο γκολ, μέσα σε ξέσπασμα χαράς, πάθους και συγκίνησης για όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους γονείς.
Η Σχολή Ολυμπιακού Πειραιώς Πύργου απευθύνει πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές της, στους γονείς και σε όλους όσοι στηρίζουν καθημερινά αυτή την προσπάθεια. «Πάνω απ’ όλα, όμως, κερδίζουν οι εμπειρίες, οι αξίες και οι στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στις μνήμες των παιδιών μας για πάντα», καταλήγει η ανακοίνωση της Σχολής.



