FOLLOW US: facebook twitter

839 Χαμόγελα Ελπίδας

Ημερομηνία: 26-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”37026″ img_size=”full”][vc_column_text]Σε μια κοινωνία που δέκα χρόνια τώρα βιώνει μια δυσοίωνη πραγματικότητα που καθημερινά μας δείχνει τη πιο σκοτεινή και ανελέητη πλευρά της, τα 839 χαμόγελα που άνθισαν χθες στο νομό αποτελούν ίσως το μοναδικό παρήγορο καταφύγιο.

Την ώρα που ο πήχης των προσδοκιών έχει κατέβει τόσο χαμηλά και έχει πάψει πια να γεννά αισιοδοξία, οχτακόσιοι τριάντα εννέα έφηβοι αγόρια και κορίτσια που με πολύ κόπο και προσωπική θυσία έκαναν το όνειρο πραγματικότητα, μας στέλνουν το δικό τους ελπιδοφόρο μήνυμα.

Είναι τα παιδιά που παρά τον πειθαναγκασμό ενός ισοπεδωτικού σχολείου, βρήκαν τη δύναμη να κρατήσουν ζωντανά τα πολύτιμα στοιχεία της διανοητικής τους περιέργειας και ιδιαιτερότητας.

Είναι τα παιδιά που αντιστάθηκαν στις αυταρχικές εγγραφές, στη καταστολή της διανοητικής αναζήτησης, στην απαξίωση των ατομικών ανησυχιών και παρά τη δύσκολη διαδρομή της εφηβείας κατόρθωσαν να βγουν νικητές.

Είναι οι αυριανοί πολίτες που μας βεβαιώνουν ότι θα βρουν τα τεχνάσματα να καλλιεργήσουν την κοινωνική τους ταυτότητα και χειραφέτηση για να χτίσουν την δική τους πολιτεία.

Μια πολιτεία ίσων ευκαιριών με κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη που δυστυχώς εμείς σταθήκαμε ανίκανοι να τους προσφέρουμε…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot