FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση 7-8 Οκτώβρη 2016

Ημερομηνία: 07-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου

vandal-cj-jeff

Ο Cj Jeff μας απογειώνει στο «Vandal»

Η Dance Wonderground Productions παρουσιάζει τον Cj Jeff στο «Vandal» στην κεντρική πλατεία Πύργου. Ο Cj Jeff είναι ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους dj στην Ελλάδα, από τα μέσα της δεκαετίας του 90, ένας γνήσιος clubber που κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους dj του κοινού, έχοντας παρουσίες σε κλασικά πλέον clubs, όπως +Soda και U-matic. Σημαδιακές για την καριέρα του ήταν η συνεργασία με τον Toli Q με τα πάρτι του Under The Water, η συνεργασία του με τον Leon Segka στα Fusion Tekno και φυσικά το residency στο Cavo Paradiso στη Μύκονο. Η ολοκλήρωση ήρθε με τη δημιουργία του label του Rhythmetic. Όπως καταλαβαίνετε η βραδιά αναμένεται πολύ δυνατή…

sasa-basta-central

Η Σάσα Μπάστα στο «Central»

Όπως φαίνεται θα είναι καυτή η Παρασκευή, αφού η Σάσα Μπάστα εμφανίζεται στο «Central» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας. Η γνωστή τραγουδίστρια που κάνει δυνατό comeback στα μουσικά πράγματα με το τραγούδι «Στην Παραλία», είναι βέβαιο πως θα ανεβάσει τη θερμοκρασία με την εκρηκτική της εμφάνιση…

bardoo

Απόψε χορεύουμε στο «Bardoo»

Η αποψινή βραδιά στο «Bardoo» στην Αμαλιάδα έχει πολύ χορό παρέα με τους χορευτές της «Αθλοκίνησης». Χορέψτε γιατί… χανόμαστε!

sinner-kopanoi

The ΚΟΠΑΝΟΙ στο «Sinner»

Την Παρασκευή το «Sinner Cafe Bar» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας βάζει τα όρια! Παύλος Πεσκελίδης και Γιάννης Μπουσούτης στις μουσικές επιλογές και ένα εντυπωσιακό σκηνικό με μπαλόνια και δώρα σας περιμένουν να περάσετε σούπερ!

avenue-bailo

Mαγευτική χορευτική Παρασκευή στο «Avenue»

Η σχολή χορού «Bailo» επιστρέφει στα παλιά της λημέρια για μια ακόμα Latin βραδιά γεμάτη κέφι και πολύ χορό. Χορευτική μαγευτική Παρασκευή λοιπόν στο «Avenue» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας. Για όποιον έχει όρεξη για ποτάκι και χορό…

my-friends2

Χαλαρά με cocktails στο «My friend’s Cafe»

Όταν έρχεται Παρασκευή σκέφτεσαι: «Keep calm and drink cocktails»! Για αυτό και το «My friend’s Cafe» στη Γαστούνη συνεχίζει όσο το επιτρέπει ο καιρός… Απόψε στα decks ο dj Paul…

Σάββατο 8 Οκτωβρίου

podilato

House is a feeling στο «Ποδήλατο»

Πήρατε μια γεύση τα 2 προηγούμενα Σάββατα και πάμε για το τρίτο! Ο dj Mike στα decks του «Ποδήλατο Music cafe» μας ανεβάζει με house ρυθμούς…

aroma

Back to school στο «Aroma café»

Πίσω στα θρανία τους τα παιδιά! Πίσω στα θρανία και οι θαμώνες του «Aroma café» στο Πελόπιο. Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου μετά τις 11:30 το βράδυ λέμε όλοι μαζί καλή «σχολική» χρονιά. Το νου σας θα υπάρχει απουσιολόγιο!

oleni_3

7η Γιορτή Τρύγου Ωλένης

Αύριο Σάββατο στην πλατεία του χωριού για μια υπέροχη εμπειρία

Όλοι οι δρόμοι το βράδυ του Σαββάτου, 8 Οκτωβρίου οδηγούν στην Ωλένη για την 7η Γιορτή Τρύγου 2016, που πραγματοποιείται εξ αναβολής αύριο στις 6:30 με το δρώμενο του τρύγου, ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί για την περασμένη εβδομάδα.  Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για την διοργάνωση της εκδήλωσης.

Μια γιορτή που έχει γίνει πλέον θεσμός για την ευρύτερη περιοχή της Ωλένης καθώς συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του δήμου Πύργου μα και κόσμου από όλη την Ηλεία, που συμμετέχουν σε μια ξεχωριστή βραδιά με πολύ μουσική, χορό, παραδοσιακά εδέσματα, άφθονο κρασί και πολύ μεράκι για την διατήρηση της παράδοσης και του πολιτισμού.

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος «η Ωλένη» και τα μέλη του που είναι και οι διοργανωτές των εκδηλώσεων προετοιμάζονται εδώ και καιρό για την αυριανή βραδιά, για να υποδεχθούν και να φιλοξενήσουν τον κόσμο που θα κατακλύσει την πλατεία του χωριού. Με τραγούδι, θεατρικά δρώμενα και αναπαράσταση της διαδικασίας του τρύγου, παραδοσιακού χορούς με συγκροτήματα από όλη την Ηλεία, φιλέματα από κρασί, μούστο και σταφύλι και ένα ειδικό αφιέρωμα για το ρόλο του σταφυλιού και της σταφίδας στη διατροφή μας με ομιλητή των Διευθυντή Αγροτικής και Κτηνιατρικής Τριφυλίας Κυπαρισσίας Αντώνη Παρασκευόπουλο, Γεωπόνο. Βάλτε το στο πρόγραμμά σας, θα περάσετε υπέροχα!!

kounadis

 

Αφιέρωμα στο τραγούδι της μετανάστευσης των Ελλήνων στην Ν. Φιγαλεία

Τα Δ.Σ του Συλλόγου Νέων Φιγαλειέων – Ζουρτσάνων- «Ο Άγιος Νικόλαος», της Διασωστικής Ομάδας Νέας Φιγαλείας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου- Λυκείου Ν. Φιγαλείας διοργανώνουν το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7 στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου και Λυκείου Νέας Φιγαλείας εκδήλωση με θέμα «Το τραγούδι της μετανάστευσης των Ελλήνων κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα». Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο εθνικομουσικολόγος Παναγιώτης Κουνάδης.

4port-flama-banda

Τραγούδια της μετανάστευσης των Ελλήνων η οποία χαρακτήρισε και την Ηλεία, ιδιαίτερα την Φιγαλεϊκή γη,  θα αποδοθούν από εκλεκτό μουσικό σχήμα: Δήμητρα Τσατσού-τραγούδι, Κώστας Μπαφατάκης και Τάκης Δόξας-κιθάρα, Αντρέας Ζαφειρόπουλος-ούτι και Επαμεινώνδας Λύκος-μπουζούκι.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Παγκόσμιου Μουσικολογικού Συνεδρίου για την ελληνική μουσική από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ηλεία το 2017 και θα είναι αφιερωμένο στην μνήμη του τελευταίου των μεγάλων δασκάλων του Γένους, του Ηλείου Σίμωνος Καρρά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot