FOLLOW US: facebook twitter

80 στρέμματα δάσους ο απολογισμός στο Γρύλλο

Ημερομηνία: 25-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”33786″ img_size=”full”][vc_column_text]Έως και το βράδυ της Δευτέρας επιχειρούσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο δάσος του Γρύλλου για την τελική κατάσβεση της πυρκαγιάς. Οι ρίψεις από αέρος συνεχίστηκαν χθες το πρωί με ελικόπτερο Σινούκ που εστάλει στην Ηλεία για να συνδράμει το έργων των επίγειων και εναέριων δυνάμεων και αφότου αποχώρησε το «δανεικό» Ericsson για άλλη πυρκαγιά.

Τα πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής παρέμειναν χθες μέσα στην καμένη έκταση προκειμένου να «καθαρίσουν» και τις τελευταίες μικροεστίες και να περιορίσουν κάθε πιθανότητα αναζωπύρωσης της πυρκαγιάς, σε μια σημαντική δασική έκταση.

Ήταν ευτύχημα που δεν έπνεαν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή και κατάφεραν οι δυνάμεις να καθηλώσουν σε αυτή την έκταση την πυρκαγιά, ειδάλλως οι συνέπειες θα ήταν ανυπολόγιστες και η έκταση που θα είχε καεί πολύ μεγαλύτερη. Να σημειώσουμε πως δυνάμεις για την κατάσβεση της φωτιάς συμμετείχαν από όλη την Πελοπόννησο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot