FOLLOW US: facebook twitter

8.845 μόνιμες θέσεις στους δήμους

Ημερομηνία: 21-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία
kathariotita

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο διαγωνισμός για τις 8.845 προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων όπως επιβεβαιώσε, μιλώντας επι του προϋπολογισμού στη Βουλή, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. Επιπλέον ο υπουργός Εσωτερικών μίλησε για αύξηση των πόρων στην Αυτοδιοίκηση κατά 5% στον στον Προϋπολογισμό του 2018, χαρακτηριζόντάς την «μικρή, αλλά εμφανή, ποιοτική και ποσοτική».

Αναφορικά με τα εργασιακά, ο κ. Σκουρλέτης υπενθύμισε ότι το ΥΠΕΣ προχώρησε στην επέκταση των βαρέων κι ανθυγιεινών και την παροχή Μέσων Ατομικής Προστασιας (ΜΑΠ) στους εργαζομένους, Πού βρίσκεται ο διαγωνισμός για τους μόνιμους στην καθαριότητα

Το ΑΣΕΠ που έχει αναλάβει τη διαδικασία η οποία θα πραγματοποιηθεί με τη «μέθοδο ΚΕΑ», καταρτίζει την σχετική προκήρυξη από τις αρχές Δεκεμβρίου και έχει καταλήξει στη μοριοδότηση, αλλά ακόμη δεν είναι σαφές πότε ακριβώς θα σταλεί στο ΦΕΚ. Αν δηλαδή. αυτό θα είναι εντός του 2017 ή στις αρχές του 2018.

Υπενθυμίζεται ότι από την αποστολή στο ΦΕΚ απαιτούνται 15 ημέρες για να ξεκινήσουν οι αιτήσεις, ενώ η καταληκτική ημερομηνία για την έκδοση τωn προσωρινών πινάκων των επιτυχόντων είναι η 31η Μαρτίου 2018.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος