FOLLOW US: facebook twitter

8ος Δρόμος της Φωτιάς: Η μεγάλη γιορτή των ποδηλατών!

Ημερομηνία: 03-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”64742″ img_size=”full”][vc_column_text]

Με επιτυχία ο 8ος Δρόμος της Φωτιάς στη Ζαχάρω-Συμμετείχαν πάνω από 500 άτομα κάθε ηλικίας

Με πολύ κέφι και ορμή, εκατοντάδες ποδηλάτες όλων των ηλικιών, συμμετείχαν στην διήμερη διοργάνωση «8ος Δρόμος της Φωτιάς», το περασμένο Σαββατοκύριακο, 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου με αφετηρία και τερματισμό στο Γυμνάσιο Ζαχάρως, σκορπίζοντας στην πόλη μια ξεχωριστή ζωντάνια, ενώ την τελετή έναρξης συνόδευε και επίδειξη σύγχρονου χορού. Τον Δρόμο της Φωτιάς διοργάνωσαν ο  Σύλλογος Εθελοντισμού  Δράσης &  Άθλησης “Ποδηλάτες  Zαχάρως”  με την συνιδοργάνωσης της ΠΕ Ηλείας και του δήμου Ζαχάρως και την εθελοντική υποστήριξη και συμμετοχή όλων των συλλόγων και των κοινοτήτων της ευρύτερης περιοχής και βεβαίως την υποστήριξη των Σαμαρειτών Αμαλιάδας, της ΑΟΛΜΟ, της Διασωστικής Εθελοντικής ομάδας Ηλείας με έδρα τη Ζαχάρω, της Διασωστικής Εθελοντικής ομάδας Φιγαλείας. Μια μεγάλη γιορτή στην Ζαχάρω για άτομα κάθε ηλικίας, από… 3 ετών έως και υπερήλικες που είχαν καλή φυσική κατάσταση, γιατί υπήρξαν και ποδηλάτες μεγάλης ηλικίας με ιδιαίτερες αντοχές!

Το Σάββατο το απόγευμα, διεξήχθη ο Ποδηλατικός Γύρος για όλες τις ηλικίες παίδων και ενηλίκων ανά κατηγορία , ενώ την Κυριακή το πρωί σε συνεργασία με τον Φιλαθλητικό Όμιλο Πύργου, έγινε ο αγώνας αντοχής, ενώ μετά την ολοκλήρωση όλων των κατηγοριών, ακολούθησαν απονομές και κληρώσεις δώρων. Για τους 15 πρώτους της μεγάλης διαδρομής των 76 χιλιομέτρων, υπήρξε συνολικό χρηματικό έπαθλο 740 ευρώ.

Όλες οι διαδρομές ήταν σε ασφάλτινους επαρχιακούς δρόμους, ενώ οι ποδηλάτες πέρασαν μέσα από τα οχτώ πυρόπληκτα χωριά γύρω από τη Ζαχάρω και την ορεινή περιοχή, εξ ου και το όνομα «Δρόμος της φωτιάς». Μια πολύ μεγάλη διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν ίσως και πάνω από 500 άτομα, αφού όριο ηλικίας δεν υπήρχε παρά μόνο καλή διάθεση.

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Δημητρόπουλος και fb[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1531212754004-7afc884d-94bc-9″ include=”64743,64744,64745,64746,64747,64748″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot