FOLLOW US: facebook twitter

7η Γιορτή Βιβλίου Αρχαίας Ολυμπίας: Ταξίδι στο μαγικό κόσμο

Ημερομηνία: 27-07-2017 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34236″ img_size=”full”][vc_column_text]Ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 28 Ιουλίου

40 εκδοτικοί οίκοι και εκατοντάδες τίτλοι βιβλίων περιμένουν τους αναγνώστες

Ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του βιβλίου, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν οι βιβλιόφιλοι, που θα επισκεφθούν και φέτος την 7η Γιορτή Βιβλίου στην Αρχαία Ολυμπία που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό αύριο Παρασκευή 28 Ιουλίου, στο πάρκο του ΟΣΕ.

40 εκδοτικοί οίκοι και εκατοντάδες τίτλοι βιβλίων ελλήνων και ξένων συγγραφέων,  βιβλία για μικρούς και μεγάλους, ποίηση, λογοτεχνία, μυθιστορήματα, παιδικά βιβλία, τέχνες και άλλα με πιο εξειδικευμένη θεματολογία, που μπορούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας και την βιβλιοθήκη σας, σας περιμένουν να τα ξεφυλλίσετε και να κάνετε τις αγορές σας. Κατά την διάρκεια της έκθεσης, θα υπάρχουν όπως πάντα παράλληλες δράσεις και βιβλιοπαρουσιάσεις που θα ανακοινωθούν με την έναρξή της.

Η έκθεση θα διαρκέσει  έως και τις 20 Αυγούστου και διοργανώνεται από το βιβλιοπωλείο ΔΩΡΑ υπό την αιγίδα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και θα λειτουργεί από τις πέντε το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να προγραμματίσει μια ωραία απογευματινή επίσκεψη στην Ολυμπία και να ξεναγηθεί στον κόσμο του βιβλίου. Να σημειώσουμε ότι και φέτος, σε έναν από τους χώρους των περιπτέρων, θα λειτουργεί έκθεση ζωγραφικής με έργα της ζωγράφου Γεωργίας Καραχάλιου.

Η διοργανώτρια της Έκθεσης Βιβλίου Αρχαίας Ολυμπία Δώρα Ευσταθοπούλου μιλώντας στην «Πρωϊνή» απηύθυνε κάλεσμα σε όλον τον κόσμο να επισκεφθεί την Έκθεση και να περάσει μαζί με τα παιδιά του ή με φίλους ένα ωραίο απόγευμα, επισημαίνοντας:

«Το βιβλίο είναι ένας κήπος που μπορείς να κουβαλήσεις στην τσέπη σου, όπως λέει και μια αραβική παροιμία. Για 7η  λοιπόν χρονιά η Γιορτή Βιβλίου Αρχαίας Ολυμπίας είναι έτοιμη να υποδεχθεί και φέτος αναγνώστες κάθε ηλικίας. Όπως κάθε χρόνο, θα βρίσκεται στο χώρο του πάρκου ΟΣΕ στην Αρχαία Ολυμπία φιλοξενώντας περισσότερους από 40 εκδοτικούς οίκους.

Λογοτεχνία, ποίηση, ιστορία, τέχνες, επιστήμες αλλά και βιβλία ποικίλης ύλης έχουν ήδη πάρει τη θέση τους και αναμένουν τους φίλους του βιβλίου. Στα πλαίσια της Γιορτής Βιβλίου θα φιλοξενηθούν και παράλληλες εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Η Γιορτή Βιβλίου Αρχαίας Ολυμπίας, ανοίγει τους πάγκους της από την Παρασκευή 28 Ιουλίου μέχρι και τις 20 Αυγούστου δίνοντας την υπόσχεση μιας όμορφης βόλτας ανάμεσα σε κείμενα που ταξιδεύουν τον αναγνώστη και συνήθως έχουν και κάτι ακόμα να μας πουν. Οι ώρες λειτουργίας της Γιορτής θα είναι από τις 5 το απόγευμα ως τις 12 τα μεσάνυχτα.»[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1501139238539-94ab9ca7-66ab-2″ include=”34239,34240″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot