FOLLOW US: facebook twitter

71η Εθελοντική αιμοδοσία από τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Τραγανού «Η ΕΛΠΙΔΑ»

Ημερομηνία: 22-10-2024 | Συντάκτης:

Συγκεντρώθηκαν 37 υπερπολύτιμες μονάδες αίματος!

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Με την πεποίθηση ότι η διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και η συμμετοχή στις αιμοδοσίες αποτελούν ανεκτίμητη κοινωνική προσφορά, ο  δραστήριος Αιμοδοτικός Σύλλογος Τραγανού «Η ΕΛΠΙΔΑ», διοργάνωσε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου  με επιτυχία μια ακόμα εθελοντική αιμοδοσία στο δημαρχείο της Δ.Κ Τραγανού με την συνεργασία της Μονάδας αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»  Πατρών. Μάλιστα ο Σύλλογος έχει μακρά παράδοση στις αιμοδοσίες και αυτή ήταν η 71η Αιμοδοσία του, από την οποία συγκεντρώθηκαν 37 πολύτιμες μονάδες αίματος που μπορούν να σώσουν ανθρώπινες ζωές. 

Από  τις 9:30 το πρωί ως τις 1:00 το μεσημέρι παλαιοί και νέοι αιμοδότες πέρασαν την πόρτα  της αίθουσας εκδηλώσεων του δημαρχείου Τραγανού και μετά τον απαιτούμενο ιατρικό έλεγχο από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Πατρών “Αγ. Ανδρέας” προσέφεραν αίμα.

Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαρίστησε όλους όσοι αιμοδότησαν αλλά και εκείνους που για ιατρικούς λόγους δεν μπόρεσαν, τονίζοντας ότι  « Η 71η Αιμοδοσία του Συλλόγου μας στέφθηκε  με επιτυχία. Προσφέρθηκαν 37 υπερπολύτιμες μονάδες αίματος. Όπως γνωρίζουμε όλοι, παρατηρείται δραματική έλλειψη αίματος σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας. Το γεγονός αυτό, θέτει σε κίνδυνο την ζωή όλων των συνάνθρωπων μας, που χρειάζονται μετάγγιση αίματος και ιδιαιτέρως των θαλασσαιμικων, που η ζωή τους και η υγεία τους εξαρτάται απόλυτα από την επάρκεια αίματος. Η προσφορά στον συνάνθρωπο έχει τεράστια σημασία, για να έχουμε όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.

Η Ευαισθητοποίηση και η Αλληλεγγύη που δείχνουν οι συμπολίτες μας και μέλη του Συλλόγου μας πάντα, είναι απίστευτη. Τους ευχαριστούμε όλους για τη πολύχρονη και ανιδιοτελή προσφορά τους. Ευχαριστούμε, επίσης τους νέους εθελοντές αιμοδότες, που ήρθαν σήμερα, για να προσφέρουν, ότι πολυτιμότερο έχουν. Το Αίμα τους.

Ευχόμαστε υγεία σε όλους!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot