FOLLOW US: facebook twitter

6οι Παγκόσμιοι σχολικοί αγώνες αθλητικής Παιδείας στην Ολυμπία

Ημερομηνία: 28-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”58263″ img_size=”full”][vc_column_text]

Την Παρασκευή η τελετή υποδοχής των αποστολών

Για 6η συνεχή χρονιά διοργανώνονται από την I.S.F. (Παγκόσμια Ομοσπονδία Σχολικού Αθλητισμού) και Π.Ε.Π.Φ.Α. (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής), με την στήριξη του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας οι Παγκόσμιοι Αγώνες Αθλητικής Παιδείας, που πραγματοποιούνται μετά από απόφαση της I.S.F World Educational Games από 27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου στην Αττική και Ολυμπία.

Η 6η διοργάνωση στην ιστορία των «Παγκόσμιων Αγώνων Αθλητικής Παιδείας», υλοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το κεντρικό σύνθημα της I.S.F. “Education through Sport”, ενώ οι αγώνες έχουν ανακηρυχτεί από την I.S.F. στη 2η Τακτική Σύνοδο στο Γιοχάνεσπουργκ ως η επίσημη παγκόσμια εκπαιδευτική-αθλητική διοργανωσή της. Φέτος έχουν δηλώσει συμμετοχή αποστολές από Αγγλία, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γαλλία, Ιταλία, Κίνα, Κύπρο, Ουγγαρία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβακία, Special Olympics Italy, Special Olympics Great Britain κ.α.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας διοργανώνει αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου και ώρα 18.30 στον αύλειο χώρο του Παλαιού Δημαρχείου, ανοιχτή εκδήλωση υποδοχής των αποστολών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η τελετή ξεκινά με την υποδοχή όλων των αποστολών και την είσοδο σημαιών στο χώρο, ακολουθεί χαιρετισμός δημάρχου Ολυμπίας και επισήμων, ανταλλαγή δώρων, μικρό θεατρικό από το δημοτικό σχολείο Μακρισίων και  μουσικοχορευτική εκδήλωση με το Πολιτιστικό –Λαογραφικό Όμιλο «Δρώμενα»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot