FOLLOW US: facebook twitter

6η Λευκή Νύχτα Πύργου με συναυλία Γιώργου Γιαννιά

Ημερομηνία: 06-07-2023 | Συντάκτης:

Σε φάση προετοιμασίας ο Εμπορικός Σύλλογος για τη μεγάλη γιορτή της πόλης που θα γίνει αρχές Αυγούστου

Γράφει η Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr


Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την 6η Λευκή Νύχτα Πύργου που διοργανώνει για ένα ακόμα καλοκαίρι ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης. Μια μέρα γιορτής για τα καταστήματα αλλά κυρίως για τους επισκέπτες που αναμένεται και φέτος να κατακλύσουν την ηλειακή πρωτεύουσα.

Καλεσμένος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου για μια μεγάλη συναυλία στην κεντρική πλατεία της πόλης θα είναι ο Γιώργος Γιαννιάς ενώ τοπικά συγκροτήματα, ροκ σχήματα, παραστάσεις Καραγκιόζη και κλόουν καθώς και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις θα γίνουν σε διάφορες εμπορικές γειτονιές της πόλης γύρω από το κέντρο.

Γιώργος Γιαννιάς

Η 6η Λευκή Νύχτα Πύργου που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις αρχές Αυγούστου και όχι στα τέλη του καλοκαιριού, θα προσφέρει στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς μέχρι το πρωί αλλά και μια ξεχωριστή καταναλωτική εμπειρία με υψηλές εκπτώσεις από τα καταστήματα.

Ηλίας Ξανθούλης

«Η Λευκή Νύχτα είναι ένας ακόμη θεσμός που δημιουργήθηκε με στόχο να αποτελέσει πόλο έλξης για την πόλη μας» ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλίας Ξανθούλης, τονίζοντας πως για το σκοπό αυτό, διοργανώνουν ακόμα μια μεγάλη γιορτή, ώστε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, να προσφέρουν δωρεάν ψυχαγωγία σε όλους τους πολίτες, που βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα, δίνοντας τη δυνατότητα αφενός να διασκεδάσουν και να ψωνίσουν σε τιμές κόστους, αφετέρου να γνωρίσουν τη φιλόξενη πόλη μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot