FOLLOW US: facebook twitter

67 χρόνια μετά την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη: Το ΚΚΕ τίμησε στην Αμαλιάδα τον «άνθρωπο με το γαρύφαλλο»

Ημερομηνία: 04-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85862″ img_size=”full”][vc_column_text]Τον «άνθρωπο με το γαρύφαλλο» το Νίκο Μπελογιάννη τίμησε και φέτος 67 χρόνια μετά από την εκτέλεση του, η Τομεακή Επιτροπή Ηλείας του ΚΚΕ με πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Αμαλιάδα.

Οι εκδηλώσεις που έγιναν στη μνήμη του παγκόσμιου σύμβολου αντίστασης σε κάθε μορφή εξουσίας, ξεκίνησαν το Σάββατο στις 5 το απόγευμα, αρχικά με επισκέψεις αλλά και ξεναγήσεις στο μουσείο «Νίκου Μπελογιάννη» που φέρει το όνομα του στην Αμαλιάδα, ενώ συνεχίστηκαν στην πλατεία Μπελογιάννη στην οποία έχει στηθεί και η προτομή του.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στην προτομή του από τον Στάθη Κεντρή Γραμματέα Τομεακού Συμβουλίου Ηλείας της ΚΝΕ και μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ και Γιάννη Τεφάνη, Γραμματέα Τομεακής Επιτροπής Ηλείας του ΚΚΕ και μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την ομιλία από τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της Γραμματείας της Κ.Ε. του ΚΚΕ και Γραμματέα της Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας.

Παρόντες ήταν  οι υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης αλλά και ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot