FOLLOW US: facebook twitter

5o Τουρνουά 3on3 street ball Αγίας Βαρβάρας: Έπεσε η… αυλαία!

Ημερομηνία: 11-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32689″ img_size=”full”][vc_column_text]Άκρως επιτυχημένη και η φετινή διοργάνωση-Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου

Στην… ιστορία πέρασε από το βράδυ της Κυριακής το 5ο Τουρνουά 3on3 street ball στο Αθλητικό Κέντρο Αγίας Βαρβάρας Πύργου, που για μία ακόμη χρονιά διεξήχθη με τεράστια επιτυχία, με τους συμμετέχοντες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ενώ τα γήπεδα πλημμύρισαν από κόσμο που ήρθε για να υποστηρίξει τις προσπάθειές τους. Την τέταρτη και τελευταία ημέρα των αγώνων έλαβε χώρα η τελική φάση και στις έξι κατηγορίες που είχαν δημιουργηθεί (έως Δ’ Δημοτικού, Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού, Γυμνάσιο, Λύκειο, Αντρών και Βετεράνων).

Στην κατηγορία που περιελάμβανε τους μικρούς φίλους του street ball μέχρι την Τετάρτη Δημοτικού, ο “Ολυμπιονίκης” επικράτησε των “Τιτάνων 2” στον τελικό ενώ την τρίτη θέση μοιράστηκαν οι ομάδες “OLYMPIA TEAM” και “Τιτάνες 1”.

Στην κατηγορία που ανήκαν όσα παιδιά τελείωσαν φέτος την Πέμπτη και Έκτη Δημοτικού, οι “PYRGOS WARRIORS” κέρδισαν στον τελικό τον “Ολυμπιονίκη 2”, ενώ χάλκινοι αναδείχτηκαν ο “Ολυμπιονίκης 1” και οι “FIGHTERS”.

Οι «Αίλουροι» αναδείχθηκαν νικητές στην κατηγορία των Βετεράνων

 

Στους ημιτελικούς των Γυμνασίων οι “BLACKOUTERS” νίκησαν με 11-06 τους ‘PYRGOS HEAT’, ενώ οι “Χαβαλένθια” τους “Φραπεδομάχους” με 11-05. Στον τελικό που ακολούθησε, οι “Χαβαλένθια” έπαθαν… blackout κι έχασαν 11-08 από τους ‘BLACKOUTERS’. Οι ‘PYRGOS HEAT’ και οι “Φραπεδομάχοι” κατέλαβαν την τιμητική τρίτη θέση.

Στον πρώτο ημιτελικό της κατηγορίας των Λυκείων, οι “THREAT”… απείλησαν από το πρώτο λεπτό τους ‘Σφάχτες’ και με σκορ 11-05 προκρίθηκαν στον τελικό. Απέναντί τους η ομάδα από την Αρχαία Ολυμπία, οι “ΦΕΛΕΡΗΔΕΣ”, που κατέβαλε στον άλλο ημιτελικό τους ‘Cream Team’ με 11-03. Στον τελικό που ακολούθησε, οι “ΦΕΛΕΡΗΔΕΣ” αποδείχτηκαν καλύτεροι κι επικράτησαν με 11-05 των “THREAT”.

Οι “DUOMO BITES AND SPIRITS” ήταν δεύτεροι στην κατηγορία βετεράνων

 

Στην κατηγορία των ανδρών τα παιχνίδια ξεκίνησαν με τη διεξαγωγή της προημιτελικής φάσης, όπου είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

  1. ‘3 & ο Κούκοτς’ – Santabarbarians 15-10.
  2. ‘Κρεοπωλεία Σκυλογιάννης’ – ‘Gunners’ 15-09.
  3. ‘Novi Sad’ – ‘Γελάστε Ελεύθερα’ 15-08.
  4. ‘Ερωδιός’ – ‘Santa Dominicana’ 15-14.

Στη συνέχεια, οι “3 & ο Κούκοτς” αναδείχτηκαν νικητές απέναντι στην ομάδα ‘Κρεοπωλεία Σκυλογιάννης’ σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο νήμα (15-14). Στον δεύτερο ημιτελικό οι “Novi Sad” ανέτρεψαν το εις βάρος τους 11-08 από τον ‘Ερωδιό’ και τρέχοντας ένα σερί 7-1 πέρασαν κι αυτοί στον τελικό (τελικό σκορ 15-12). Εκεί οι καταξιωμένοι “Novi Sad” επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί που είχαν από την αρχή του Τουρνουά και με 15-10 επί των δυναμικών “3 & ο Κούκοτς” σήκωσαν το κύπελλο στην κατηγορία των ανδρών. “Κρεοπωλεία Σκυλογιάννης” και “Ερωδιός” μοιράστηκαν την τρίτη θέση.

«Πλημμύρισαν» κόσμο οι εγκαταστάσεις της Αγίας Βαρβάρας

 

Επίσης, διεξήχθησαν και οι ημιτελικοί της κατηγορίας των Βετεράνων, όπου είχαμε δύο πολύ δυνατά παιχνίδια με συνεχείς ανατροπές και οι νικητές αναδείχτηκαν στις λεπτομέρειες. Οι παίκτες του “DUOMO BITES AND SPIRITS” επικράτησαν με 15-14 της ομάδας “L’ OPERA CAFÉ”, ενώ οι “Αίλουροι” νίκησαν 15-13 το “NOSTRO CAFÉ”.

Στον τελικό της κατηγορίας που ακολούθησε, οι “Αίλουροι” αποδείχθηκαν πιο…  ευκίνητοι από την έμπειρη ομάδα “DUOMO BITES AND SPIRITS” και με 15-10 κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Τα χάλκινα μετάλλια μοιράστηκαν οι ομάδες “L’ OPERA CAFÉ” και “NOSTRO CAFÉ”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot