FOLLOW US: facebook twitter

«50 χρόνια σκλάβοι»

Ημερομηνία: 25-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Ακόμη και την παραίτηση του κ. Σόϊμπλε ζητούν οι γερμανικές εφημερίδες, σχολιάζοντας ότι τα νέα προσκόμματα που βάζει στην Ελλάδα είναι για καθαρά προεκλογικούς λόγους.

Αποτιμώντας όσα διαμείφθηκαν στη συνεδρίαση του Eurogroup ο γερμανικός τύπος αναφέρει ότι ο κ. Σόϊμπλε έστησε παγίδα στους δανειστές, η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία.

Ένας ολόκληρος λαός έχει γίνει θύμα του γερμανικού προεκλογικού αγώνα. Όσο συνεχίζεται η διένεξη τόσο δυσκολότερα η Ελλάδα θα καταφέρει να διαφυλάξει τις μέχρι σήμερα επιτυχίες στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων. Ποιος θα επένδυε σε μια χώρα όταν δεν ξέρει τι του ξημερώνει;

Το τίμημα όμως το πληρώνουν για μια ακόμα φορά οι Έλληνες που θα βιώσουν στο πετσί τους τα νέα μέτρα λιτότητας. Σε περίπτωση που είχε επιβληθεί σε Γερμανούς ένα τόσο καταστροφικό πρόγραμμα, ο κ. Σόϊμπλε δεν θα ήταν πια υπουργός.

Όμως η πραγματικότητα είναι ακόμα χειρότερη. Για να κερδίσει την εύνοια του ΔΝΤ πιέζει την Ελλάδα να αποδεχθεί ότι θα πετυχαίνει υ ψηλά πλεονάσματα μέχρι το 2060.

Στην πράξη αυτό σημαίνει 50 χρόνια δουλείας. Η κρίση που ξεκίνησε το 2010 θα βασανίζει πολλές γενιές Ελλήνων. Και όλα αυτά μόνο και μόνο επειδή ο Σόϊμπλε είναι υπουργός Οικονομικών. Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να παραιτηθεί. Και αυτά δε τα λέει ο Τσίπρας ή ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι ίδιοι οι Γερμανοί…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot