FOLLOW US: facebook twitter

5 Αντρικά στυλιστικά tips χρήσιμα για το καλοκαίρι!

Ημερομηνία: 02-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Είμαστε τυχεροί που ζούμε σε μια μεσογειακή χώρα, η οποία έχει ήλιο το περισσότερο διάστημα του χρόνου. Το καλοκαίρι όμως οι θερμοκρασίες συνηθίζουν να ανεβαίνουν στα ύψη και έτσι καμιά φορά ξεχνάμε το στυλ και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το να είμαστε άνετοι και φυσικά να μην ζεσταινόμαστε όσο είναι δυνατόν.

Ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες όμως μπορείς να ακολουθήσεις τα στυλιστικά tips που θα σου δώσω για να δείχνεις αψεγάδιαστος, ειδικά αν θα μείνεις για αρκετό καιρό ακόμα στην πόλη λόγω δουλειάς όπου η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να είσαι κατάλληλα ντυμένος για τη δουλειά με τα σωστά ρούχα.

Πώς να ντυθείς με στυλ και άνετα για το καλοκαίρι!

 

Διάλεξε τα σωστά ύφασμα

Το σωστό ύφασμα είναι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα ως προς τις μπλούζες για τους προφανείς λόγους ότι είναι πολύ κουραστικό το να ιδρώνεις, αλλά και σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα λόγω της κακοσμίας, όπως επίσης είναι σημαντικό το να μην νιώθεις δυσφορία, αλλά να είσαι άνετος.

Η σωστή επιλογή είναι τα υφάσματα που είναι ελαφριά, αφήνουν το δέρμα να αναπνέει και είναι απορροφητικά ώστε να τραβούν τον ιδρώτα. Τα καλύτερα για αυτό τον σκοπό είναι τα βαμβακερά και τα λινά και φυσικά όσα είναι σε ανοιχτόχρωμους τόνους, ώστε να μην τραβούν την ζέστη.

Φόρεσε το σωστό σορτς

Τις ώρες ξεκούρασης το σορτς είναι η καλύτερη επιλογή παντελονιού, αφού αφήνουν ακάλυπτα τα πόδια και έτσι νιώθετε πιο άνετοι. Ακόμα και σε αυτό όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Απόφυγε τα φαρδιά σορτς, όπως κάποια αθλητικά που είναι φτιαγμένα με το ίδιο ύφασμα που είναι τα φούτερ, γιατί είναι πιο ζεστά.

Επίσης τα σορτς που έχουν πολλές τσέπες μπορεί να είναι βολικά γιατί έχουν αρκετό αποθηκευτικό χώρο, αλλά όσα περισσότερα πράγματα βάζεις μέσα, τόσο περισσότερη ζέστη θα έχεις πάνω σου. Διάλεξε ένα σορτς που είναι άνετο, έχει καλή εφαρμογή, είναι από λεπτό ύφασμα και σε κάνουν να νιώθεις άνετα.

Διάλεξε παντελόνι και όχι jean

Το jean είναι σίγουρα άνετο, διαχρονικό και πάντα στυλάτο. Όταν όμως πρέπει να φορέσεις ένα μακρύ παντελόνι τις μέρες που έχει ζέστη τότε το jean δεν είναι η ιδανική επιλογή, γιατί είναι αρκετά ζεστό. Υπάρχουν πολλά καλοκαιρινά παντελόνια με λεπτό ύφασμα και δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία αφού πλέον μπορείς να βρεις πολλά σχέδια σε καταστήματα.

Πουκάμισο

Πολλές φορές η φύση της δουλειάς σου δεν σου επιτρέπει να φορέσεις το άνετο Tshirt και χρειάζεται να φορέσεις πουκάμισο. Ακόμα και εδώ τα πάντα κρίνονται στο ύφασμα. Διάλεξε ένα λεπτό βαμβακερό πουκάμισο ή ένα λινό και φρόντισε να είναι καλοκαιρινό το κόψιμό του, ώστε να μην φτάνουν τα κουμπιά μέχρι ψηλά στο λαιμό.

Φόρεσε καπέλο

Ως προς τα καπέλα οι γνώμες διίστανται αφού είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως προστατεύουν το κεφάλι από τον ήλιο και αυτοί που πιστεύουν πως φέρνει ακόμα περισσότερη ζέστη. Εγώ αυτό που έχω να σου πως είναι πως το κεφάλι δεν έρχεται σε απ’ ευθείας επαφή με τις ακτίνες του ήλιου και έτσι είσαι προστατευμένος. Μπορείς να διαλέξεις ένα κλασσικό jockey για την παραλία ή τις casual εμφανίσεις ή ένα κλασσικό για κομψό outfit.

Πηγή: the-man.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος