FOLLOW US: facebook twitter

5ο Τουρνουά 3on3 street ball Αγίας Βαρβάρας: «Οι αναμνήσεις αυτές άρχισαν να “ζωντανεύουν” ξανά»

Ημερομηνία: 18-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”33324″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο απολογισμός των διοργανωτών

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του 5ου Τουρνουά 3on3 street ball Αγίας Βαρβάρας, που για μια ακόμη χρονιά γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έδωσε μια ξεχωριστεί νότα στην πόλη του Πύργου, οι διοργανωτές (Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Πύργου «Ολύμπιος») έκαναν τον απολογισμό τους για αυτές τις πέντε επιτυχημένες διοργανώσεις. Παράλληλα, ευχαρίστησαν και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του Τουρνουά.

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση: «Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την ολοκλήρωση του 5ου Τουρνουά 3on3 street ball Αγίας Βαρβάρας και πλέον, έχοντας ηρεμήσει από την εντατική προετοιμασία για τη διεξαγωγή της εξαίρετης αυτής εκδήλωσης, είναι ευκολότερο να “βουτήξουμε” ξανά στο παρελθόν και τις στιγμές που μας σημάδεψαν ως παιδιά στον συγκεκριμένο χώρο.

Υπάρχουν αμέτρητες όμορφες ιστορίες της παιδικής κι εφηβικής μας ηλικίας που μπορούμε να διηγούμαστε με νοσταλγία, όπως το ποδόσφαιρο που παίζαμε κάθε μέρα με τέρμα τα τσιμεντένια παγκάκια, το μπάσκετ με πλάγιες γραμμές τη νοητή ευθεία που σχημάτιζαν μεταξύ τους οι προβολείς του γηπέδου, το τένις σε ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα με δασκάλους τον Μέμνονα και την Ελένη, τις φιλίες που δημιουργήθηκαν και κράτησαν μέχρι και σήμερα, τα παρατσούκλια που “κολλάγαμε” ο ένας στον άλλον, τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα.

Μνήμες που άρχισαν να ξεθωριάζουν με την πάροδο του χρόνου και την ερήμωση του Αθλητικού Κέντρου Αγίας Βαρβάρας. Όμως, τα τελευταία χρόνια οι αναμνήσεις αυτές άρχισαν να “ζωντανεύουν” ξανά με την ανάπλαση του χώρου αυτού που ξεκίνησε μια παρέα φίλων, προσφέροντας και πάλι το κίνητρο να επιστρέψουμε στο χώρο που μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε. Αλλά και για τους μικρότερους φίλους του αθλητισμού, δίνεται πλέον η ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν και να κάνουν φιλίες με τρόπο αντίστοιχο με τα παιδιά προηγούμενων δεκαετιών. Έφηβοι του χθες, γονείς του σήμερα, έχουν την ικανοποίηση να βλέπουν τους λιλιπούτειους διαδόχους τους να κοινωνικοποιούνται με υγιή τρόπο μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία, όπως άλλοτε κι αυτοί. “Επιστροφή στο μέλλον” λοιπόν με το σενάριο επιστημονικής φαντασίας να γίνεται πραγματικότητα!

Για την πραγματοποίηση του 5ου κατά σειρά τουρνουά , νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους αυτούς που συνετέλεσαν σε αυτήν την προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, τα αθλητικά σωματεία και του προπονητές αυτών, Ίφιτος Πύργου – Μπεκρή Γιώργο, Ηρακλή Πύργου – Διαμαντόπουλο Σάκη, Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας- Σακελλαρίου Ξενοφώντα και Τιτάνες Πύργου – Πήττα Μαρία.

Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Αντιπεριφερειάρχη περιφερειακής ενότητας Ηλείας , Κο Γεωργιόπουλο Γεώργιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Κο Μπράμο Παναγιώτη, τον Δήμο Πύργου, την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Πύργου και τον Πρόεδρο της Κο Αντύπα Χάρη, τον Σύλλογο Νέων Καταρραχίου , τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Τις τοπικές επιχειρήσεις, ΑΒ FOOD MARKET – ΑΜΑΛΙΑΔΑ, Auto Same – Λαμπρόπουλος, Πετρόγιαννης – Εμπορία Ποτών- Αναψυκτικών, Μιχαλόπουλος- Έπιπλο – Φως –Διακόσμηση, Προκόπης Χρήστος – Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Hygiene Fresh /Αρωματικά Χώρου- Νικολόπουλος Χαράλαμπος- Χαραλαμπόπουλος Στάθης, Διαμαντόπουλος Πάνος – Ποδήλατα, Κρεοπωλεία Σκυλογιάννης, Μουστακάκης Παναγιώτης- Εμπόριο/ Διανομές, Απολυμαντική – Πετρελαϊκή/ Ασημακόπουλος Χρήστος, Παπανδρέου Fast- Food/ Café, Αμπελογιάννης Αλέκος – Ηχητικές Εγκαταστάσεις, Τορέγας- Εμπόριο Ξυλείας, Pantheon Espresso Bar, Παππάς Αναστάσιος – Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις, Σταθόπουλος – Think Home/ Χρώματα, Σουπερ Μάρκετ Μαντάς – Καταρράχι Πύργος, Διονυσόπουλος Θανάσης- Πρατήριο Καυσίμων, Παραδοσιακό Παντοπωλείο & Εστιατόριο Εδέατρος, Κρεοπωλείο- Γεωργίου Ηλίας/ Κρητικός Γιάννης, Υιοί Φ. Κλουκίνα Ο.Ε- Χρώματα / Υδραυλικά είδη, Δωροτεχνική, Melecon – Χρηματοοικονομικοί Σύμβουλοι, Μικρό Café, Exoplizo Plus, Σχολή οδηγών Λυμπέρης, Εμπόριο Αλουμινίου & Σιδήρου- Λεολέης- Αντωνόπουλος Ο.Ε, Cup of Joy Cafeé, Décor Φωτεινογιαννοπούλου – Χρώματα, Βήτα Δέλτα – Γιαννακόπουλος Δημήτριος/ Χρυσοβαλάντης Ο.Ε

Καθώς επίσης και όλους του ενεργούς πολίτες που θέλησαν ανώνυμα να βοηθήσουν σε αυτό το εγχείρημα.

 

Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Πύργου «Ολύμπιος».

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot