FOLLOW US: facebook twitter

4ος στα έδρανα της Νομικής Αθηνών ο Δημήτρης Βόσσος!

Ημερομηνία: 25-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Εκπαίδευση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”37022″ img_size=”full”][vc_column_text]Νέα μεγάλη επιτυχία για τον πρώτο των πρώτων στην Ηλεία Δημήτρης Βόσσο από το ΓΕΛ Λεχαινών

Χωρίζουν αναγκαστικά οι δρόμοι του ανερχόμενου γκολκήπερ με τον Ηλειακό Λεχαινών αλλά δεν εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο

Γκολ και επισήμως πλέον, έβαλε στην Νομική Σχολή Αθηνών ο Δημήτρης Βόσσος, μαθητής του ΓΕΛ Λεχαινών και μέχρι πρότινος τερματοφύλακας του «Ηλειακού» που δεν είναι μόνο ο πρώτος των πρώτων στην Ηλεία, αλλά και ο 4ος στην κατάταξη πανελλαδικά, στην Νομική Αθηνών με 19.485 μόρια! Μια πραγματικά τεράστια επιτυχία για ένα μαθητή της Ηλείας, που από την αρχή είχε θέσει υψηλούς στόχους και κατάφερε με μεθοδικό διάβασμα, χωρίς να υπερβάλλει να συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία υποψηφίου στην Ηλεία και παραλίγο να ‘χτυπήσει. και πρωτιά στη Νομική της Αθήνας!

Από την μικρή μας κουβέντα διακρίνω ένα παιδί ώριμο, με πολύ συγκροτημένη προσωπικότητα, που ξέρει τι θέλει και πώς να το πετυχαίνει, χωρίς την έπαρση της επιτυχίας της πρωτιάς αν και διακρίνω επίσης μια μικρή απογοήτευση γιατί ίσως και να  ήθελε να είναι και πρώτος στην Νομική, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι αυτοσκοπός.

«Νοιώθω πραγματικά πολύ χαρούμενος και περήφανος, η επιτυχία και η αποτυχία σίγουρα συνοδεύουν πάντα έναν υποψήφιο και είναι δικό του κομμάτι, είμαι ευτυχισμένος για την πρωτιά στην Ηλεία και την 4η θέση στη Νομική αν και πάντα για μένα ο πρώτος μετράει, πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στον πρώτο στη Σχολή και στα άλλα δύο παιδιά που κέρδισαν τις τρεις πρώτες θέσεις στη Νομική. Τώρα πια νοιώθω μια μεγάλη ανακούφιση, προετοιμάζομαι για τις σπουδές μου στην Αθήνα και πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να κάνω την αρχή».

Τον ρωτάμε τι αλλάζει πλέον στη ζωή του, τι κρατάει και τι αφήνει στην άκρη, γνωρίζοντας από τα όσα είχαμε πει στην πρώτη μας συζήτηση ότι η μεγάλη του αγάπη είναι το ποδόσφαιρο και έχει δώσει την ψυχή του για την ομάδα του, τον Ηλειακό Λεχαινών, όπου οι εμπλεκόμενοι με τα αθλητικά μας είπαν ότι ο Δημήτρης είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο, ένας πολύ καλός γκολκήπερ  που θα μπορούσε να έχει μέλλον στο ποδόσφαιρο. Όμως σε ότι αφορά τον Ηλειακό Λεχαινών, μάλλον ήρθε η ώρα να τον αποχαιρετήσει και να χωρίσουν οι δρόμοι τους, γιατί οι συνθήκες πλέον δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να παίζει στην ομάδα του, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι θα αποχαιρετήσει οριστικά και το ποδόσφαιρο που το έχει έτσι κι αλλιώς κατατάξει στην καρδιά του στις πρώτες θέσεις και γι αυτό θα προσπαθήσει να το «παντρέψει» με την δικηγορία!

«Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο εννοείται ότι δεν τελειώνει, θα προσπαθήσω παράλληλα με τις σπουδές μου να συνεχίσω στην Αθήνα, γιατί είναι παρά πολύ δύσκολο λόγω της απόστασης να εξακολουθήσω να παίζω ως τερματοφύλακας στον Ηλειακό Λεχαινών.»

Ενθουσιασμένη φυσικά είναι και όλη η οικογένεια του Δημήτρη που τον στήριξε στον δύσκολο αγώνα του διαβάσματος. Ο 16χρονος αδελφός του Λάμπρος ήταν από τους πρώτους που έσπευσε να τον συγχαρεί για την μεγάλη του επιτυχία στην Νομική. Ο πατέρας του Δημήτρη, ο κ. Γιώργος Βόσσος που είναι ιδιοκτήτης καφετέριας στην Κυλλήνη μαζί με την σύζυγό του Σταματία,  τρισευτυχισμένοι,  έχουν ήδη αρχίσει τα… δεύτερα κεράσματα- τα πρώτα έγιναν με τις βαθμολογίες- και συνεχίζουν να δέχονται τα συγχαρητήρια από φίλους,  συγγενείς και πελάτες τους για το καμάρι τους! Νέος, φοιτητής πλέον και υποψήφιος δικηγόρος![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot