FOLLOW US: facebook twitter

 4ο Γυμνάσιο Πύργου: Διδακτική επίσκεψη στην Ανδρίτσαινα 

Ημερομηνία: 28-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη για τους μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης του 4ου Γυμνασίου Πύργου στο διδακτικό αντικείμενο της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας στη Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη και το Λαογραφικό Μουσείο στην Ανδρίτσαινα.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές με τη διδακτική επίσκεψη αποκόμισαν εξαιρετικές εμπειρίες και γνώσεις, θαύμασαν τους μοναδικούς θησαυρούς των συλλογών Νικολόπουλου και Καλλιανιώτη με την καθοδήγηση της Διευθύντριας της Βιβλιοθήκης Ανδρίτσαινας κυρίας Σταματίνας Κοτρέτσου.

Τη γοητεία και τη γνώση για το σπουδαίο παρελθόν της Ανδρίτσαινας συμπλήρωσε η περιήγηση των μαθητών/-τριών στο Λαογραφικό Μουσείο χάρη στον πλούτο των εκθεμάτων με τα οποία ήρθαν σε επαφή με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η διδακτική επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την περιήγηση στην «πέτρινη πολιτεία» της Ανδρίτσαινας. Τους μαθητές συνόδευαν στη διδακτική επίσκεψη οι εκπαιδευτικοί: κ. Ταγαρίδη Γεωργία, φιλόλογος, κ. Άννα Αφέντη, φιλόλογος, κ. Χαράλαμπος Παπαζαφειρόπουλος, Ηλεκτρολόγος και κ. Μαρία Στέλλιου, μουσικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος