FOLLOW US: facebook twitter

4 συν 1 αλλαγές στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης – «Μίνι» ανασχηματισμός από το Γιάννη Λέντζα στο σχήμα διοίκησης

Ημερομηνία: 03-09-2020 | Συντάκτης:

Σε «μίνι» ανασχηματισμό της Διοίκησης του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης προχωρά ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας, επιλέγοντας μικρές αλλαγές στο ηγετικό σχήμα αφού η πλειοψηφία των αντιδημάρχων που είχε ορίσει στην αρχή της θητείας του, διατηρούν τις θέσεις τους.

Έτσι, βάσει του σχεδιασμού, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Κώστας Βαρβαρέσος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Γραμματέα και στα οικονομικά ορίζεται νέος αντιδήμαρχος ο εκπαιδευτικός Χρήστος Μυλωνάκης που έχει πολυετή εμπειρία στην αυτοδιοίκηση.

Η 3η αλλαγή αφορά την Πολυξένη Μπιτούνη που μέχρι πρότινος ήταν πρόεδρος στο ΝΠΔΔ Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και πλέον αναβαθμίζεται σε αντιδήμαρχο Πολιτισμού ενώ η 4η αλλαγή αφορά τον Πέτρο Ανυφαντή που αναλαμβάνει αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού στη θέση του Νίκου Σίνου ο οποίος αναλαμβάνει εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αγροτικής οδοποιίας και γενικά ασφαλτοστρώσεων. Τέλος, ο ίδιος ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας αναλαμβάνει την ευθύνη της χωρικής ενότητας Ανδραβίδας.

Το έργο των υπόλοιπων αντιδημάρχων, για τον πρώτο χρόνο της δημοτικής αρχής κρίθηκε πετυχημένο και έτσι η Αλεξάνδρα Γιαννίτση παραμένει στον Προγραμματισμό και Ανάπτυξης, ο Διονύσης Κεκάτος στις Τεχνικές Υπηρεσίες, ο Παναγιώτης Βαγγελάκος στην Καθαριότητα, ο Παναγιώτης Χαντζής στην Ύδρευση και η Γεωργία Κακαλέτρη πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος