FOLLOW US: facebook twitter

4η Πανελλήνια Ημέρα σχολικού αθλητισμού: Δεν θα γίνουν μαθήματα στα σχολεία στις 2 Οκτώβρη

Ημερομηνία: 21-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39778″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενική Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του ΥΠ.Π.Ε.Θ. στο πλαίσιο των σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων εξέδωσε την Εγκύκλιο για την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, η οποία για το σχολικό έτος 2017-2018 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017.

Στην 4η Πανελλήνια Ημέρα σχολικού Αθλητισμού που φέτος έχει ως κεντρικό σύνθημα: «ΑΘΛΟΥΜΑΙ –ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» οι μαθητές και μαθήτριες των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις/δραστηριότητες εντός και εκτός των σχολικών μονάδων.

Στόχος της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του ΥΠ.Π.Ε.Θ. είναι η άθληση πρωτίστως να αποτελεί μια ευχάριστη δραστηριότητα, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των μαθητών/τριών και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και στην ενήλικη ζωή τους.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot