FOLLOW US: facebook twitter

3ο Βραβείο Κοινού για τους «ερασιΤΕΧΝΕΣ»!

Ημερομηνία: 23-07-2024 | Συντάκτης:

-Στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασιάς

-Έπαινο ερμηνείας κατέκτησε ο Ηλίας Καπετανάκος για το ρόλο του πατέρα

Το 3ο Βραβείο Κοινού απέσπασε η Θεατρική Ομάδα της Αμαλιάδας «ερασιΤΕΧΝΕΣ» στο 8ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασιάς, με ελάχιστη διαφορά από το 1ο και το 2ο βραβείο, ενώ η κριτική επιτροπή απένειμε στον ηθοποιό της Ομάδας Ηλία Καπετανάκο Έπαινο Ερμηνείας για το ρόλο του πατέρα και η Ελένη Κορδαλή ήταν υποψηφία για το 2ο βραβείο γυναικείου ρόλου, για το ρόλο της θείας Ειρήνης.

Η Θεατρική Ομάδα συμμετείχε την προηγούμενη εβδομάδα στο Φεστιβάλ που διεξήχθη στους Μολάους, με το αγαπημένο έργο του Γ. Ηλιόπουλου, «Το Μαύριο Κουτί» και κέρδισε το κοινό όχι μόνο με την παράσταση και τις ερμηνείες αλλά με τη γενικότερη παρουσία της στο Φεστιβάλ.

Στο Φεστιβάλ είχαν υποβληθεί 50 υποψηφιότητες και οι «ερασιΤΕΧΝΕΣ» ήταν μία από τις 13 Ομάδες που έλαβαν μέρος στον τελικό.

Το ‘ευχαριστώ’

«Ευχαριστούμε το Φεστιβάλ για την επιλογή και την εμπιστοσύνη του. Μόνο και μόνο αυτή η επιλογή ήταν για μας μια ακόμα ενδυνάμωση, για να συνεχίσουμε την  προσπάθεια μας για το ερασιτεχνικό θέατρο με ερασιτέχνη Σκηνοθέτη , ερασιτέχνες ηθοποιούς, ερασιτέχνες συντελεστές» θα πει ο σκηνοθέτης της Ομάδας, Χάρης Κότσιφας.

Να σημειωθεί ότι ο Ηλίας Καπετανάκος είχε προταθεί για το 2ο βραβείο ανδρικού ρόλου.

«Μέσα από την καρδιά μας , ευχαριστούμε και συγχαίρουμε  τους διοργανωτές του φεστιβάλ για την  άψογη  οργάνωση. Ευχαριστούμε την επιτροπή επιλογής έργων , για την τιμητική επιλογή. Ευχαριστούμε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου και όλους τους εθελοντές για την ζέστη φιλοξενία τους. Ευχαριστούμε όλα  τα μέλη της κριτικής επιτροπής, πρώτον για την χαρά που μας έδωσαν να παίξουμε μπροστά τους, και δεύτερο για την αναγνώριση των προσπαθειών που κατέβαλαν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί μας.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ζεστή αγκαλιά που μας πρόσφερε το κοινό, όχι μόνο με την απονομή του 3ου Βραβείου, αλλά κυρίως με την συμμετοχή του στις χαρούμενες και δραματικές στιγμές του έργου, με το χειροκρότημά τους, με το γέλιο τους ή το δάκρυ τους.

Η Ομάδα μας θα συνεχίσει την προσπάθεια για το ερασιτεχνικό θέατρο και για την προαγωγή του πολιτισμού στην πόλη μας. Σας ευχαριστούμε όλους» ανέφερε ο κ. Κότσιφας εκ μέρους όλης της Ομάδας.

Μαρία Καραμπάτση


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot