FOLLOW US: facebook twitter

3ο “Olympic Day Run”: Η καρδιά του μοναδικού Ολυμπιακού Αγώνα δρόμου «χτυπά» στην Αρχαία Ολυμπία

Ημερομηνία: 14-06-2024 | Συντάκτης:

Η διεθνούς φήμης σοπράνο Αναστασία Ζαννή σήμερα στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Το Σάββατο 15 Ιουνίου το “Olympic Day Run” ANCIENT OLYMPIA, ο μοναδικός Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου της χώρας που  φέρει το ισχυρότερο  παγκοσμίως brandname, αυτό των Ολυμπιακών  κύκλων και υλοποιείται σε περισσότερες από 200 χώρες  για τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, επιστρέφει για 3η χρονιά στην καρδιά του Ολυμπιακού Κινήματος, στην Αρχαία Ολυμπία.

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος σήμερα, στις 20:30 στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, η διεθνούς φήμης σοπράνο Αναστασία Ζαννή, συνοδεία κουαρτέτου εγχόρδων και πιάνου, θα παρουσιάσει μία ωδή στο Ολυμπιακό πνεύμα, μια μαγική βραδιά που αναδεικνύει την πολιτιστική πλευρά του Αθλητισμού και την δύναμη του Ολυμπισμού.

Αύριο οι αγώνες

Το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, στα πλαίσια του εορτασμού των 2800 χρόνων ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων, διοργανώνουν Αγώνες 1,5Κ & 4Κ, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους την ευκαιρία να ζήσουν την απόλυτη Ολυμπιακή εμπειρία, μέσα από απολαυστικές διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας. 

Ολυμπιονίκες, Olympians, διακεκριμένοι αθλητές και μέλη της παγκόσμιας Ολυμπιακής οικογένειας ορίζουν σημείο συνάντησης το Δημαρχείο και ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με ενεργούς πολίτες και αθλητές από 80 χώρες και 5 ηπείρους σχηματίζοντας τη μεγαλύτερη Ολυμπιακή δρομική ομάδα!!

Το “Olympic Day Run” είναι η ναυαρχίδα των εκδηλώσεων που έχει καθιερώσει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή για τον εορτασμό της “International Olympic Day ” και πρόκειται για το μοναδικό παγκοσμίως δρομικό γεγονός που προσελκύει κάθε χρόνο πλέον των 5 εκατομμυρίων δρομέων. Το “Olympic Day Run” Ancient Olympia προσελκύει το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων δρομέων και εντάσσει δυναμικά την χώρα μας στον παγκόσμιο Ολυμπιακό χάρτη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος