FOLLOW US: facebook twitter

38o Ολυμπιακό Ράλλυ: Νικητής ο Μπαντούνας

Ημερομηνία: 03-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πυργιώτης οδηγός με συνοδηγό τον Σούκουλη, κέρδισαν τις 4 από τις 6 ειδικές

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη το Σαββατοκύριακο από την ΑΟΛΑΠ το 38ο Ολυμπιακό Ράλλυ, που αποτέλεσε τον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε μια φαντασμαγορική τελετή εκκίνησης, εν μέσω πυροτεχνημάτων, με τα 29 πληρώματα να αποθεώνονται από τους εκατοντάδες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που, όπως κάθε χρόνο, γέμισαν την κεντρική πλατεία του Πύργου.

Το πρωί της Κυριακής, τη σκυτάλη πήρε το αγωνιστικό κομμάτι, στις εδικές διαδρομές της Νεμούτας και της Φολόης, στις οποίες παραβρέθηκε πλήθος κόσμου. Από τις 9.25 το πρωί έως τις 3.10 το μεσημέρι έγιναν τρία περάσματα σε κάθε ειδική, τερμάτισαν 18 από τα 27 πληρώματα και νικητής αναδείχτηκε ο Πυργιώτης Γιάννης Μπαντούνας της ΑΟΛΑΠ με συνοδηγό στο Mitsubishi Lancer EVO VI τον Κώστα Σούκουλη της ΑΛΑ Κορίνθου,  που επικράτησαν στις τέσσερις από τις έξι εδικές διαδρομές. Δεύτεροι ήταν οι Φιλιππίδης-Μαχαίρας που ήταν για μόλις 5 δευτερόλεπτα ταχύτεροι από τους Καϊτατζή-Καμμένο, με το ίδιο αυτοκίνητο, Mitsubishi Lancer EVO IX, με τη δεύτερη θέση να κρίνεται στην τελευταία ειδική.

 6η θέση για Τζέμο-Αγγελόπουλο

Οι Καρακίτσος-Παρασκευόπουλος (ΑΟΛΑΠ/Art Of Speed) κατέλαβαν την 3η θέση στη C3 (13οι στη Γενική) και οι Κομιώτης-Πετρόπουλος (ΑΟΛΑΠ) τερμάτισαν 9οι στη C2 (11οι στη Γενική).

Τέλος, οι Ανδριόπουλος-Φωτεινογιαννόπουλος (ΑΟΛΑΠ) πήραν την 6η  θέση στις κατηγορίες C3-C4 (18οι Γενικής).

Οι Δρίβαλος-Χριστόπουλος (Art Of Speed/ΑΟΛΑΠ), Παπαχριστόπουλος-Γονάκης (Art Of Speed /ΑΛΑ Χανίων), Καραγκούνης-Κωνσταντόπουλος (ΑΟΛΑΠ) και Μπόμπης-Χαραλαμπόπουλος (ΑΟΛΑΠ), εγκατέλειψαν από μηχανική βλάβη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot