FOLLOW US: facebook twitter

38o Ολυμπιακό Ράλλυ: Ραντεβού στις ειδικές!

Ημερομηνία: 01-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Απόψε η πανηγυρική εκκίνηση και αύριο το πρωί ο μεγάλος αγώνας

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2017 ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με 29 πληρώματα να ρίχνονται στη μάχη, στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές της Ηλείας. Το πρόγραμμα του 38ου Ολυμπιακού Ράλλυ  θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου από το Ι.ΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ, όπου θα φιλοξενηθεί ο Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος (4-7μ.μ.) ενώ λίγο αργότερα, στις 9μ.μ., θα διεξαχθεί, ως είθισται, η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

Το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι θα διεξαχθεί την Κυριακή (από τις 9 το πρωί έως τις 3.10 το μεσημέρι), με 3 περάσματα από τις ειδικές διαδρομές της Φολόης και της Νεμούτας, μήκους 13 και 15,5 χιλιομέτρων αντίστοιχα, να δημιουργούν έναν αγώνα μήκους 85,5 αγωνιστικών χιλιομέτρων συνολικά. Όσον αφορά στις 29 συμμετοχές, τη μερίδα του λέοντος έχει η Κατηγορία C2 από την οποία αναμένεται να προκύψει και το πλήρωμα που θα κατακτήσει τη νίκη. Στο πλαίσιο αυτής της κατηγορίας, που αποτελεί την κορυφαία του αγώνα, θα ξεκινήσουν 12 πληρώματα.

Τα ηλειακά πληρώματα

Τα ηλειακά πληρώματα είναι έντεκα και θα δώσουν τη δική τους μάχη για ένα καλό πλασάρισμα στις κατηγορίες τους αλλά και στη Γενική.

Συγκεκριμένα είναι τα εξής: ο Μπαντούνας με συνοδηγό τον Σούκουλη της ΑΛΑΚ, οι Λαϊνόπουλος-Παπαδόπουλος, Τζέμος-Αγγελόπουλος, Κομιώτης-Πετρόπουλος, Καρακίτσος-Παρασκευόπουλος, Δρίβαλος-Χριστόπουλος, Παπαχριστόπουλος-Γονάμης, Ανδριόπουλος-Φωτεινογιαννόπουλος, Πανούτσος-Δημάκος, Καραγκούνης-Κωνσταντόπουλος και Μπόμπης-Χαραλαμπόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot