FOLLOW US: facebook twitter

30ο Ράλλυ Σπριντ Γραίκα: Νικητής ο Παπαδημητρίου-Δεύτερος ο Λαϊνόπουλος, τρίτος ο Τσετσώνης

Ημερομηνία: 20-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι νικητές του 30ο Ράλλυ Σπριντ Γραίκα, Παπαδημητρίου-Πετρόπουλος.

Πρώτος στα δικίνητα ο Σταυρόπουλος

Του Κώστα Πλιάγκου

 proinisports@gmail.com

Διεξήχθη με απόλυτη οργανωτική επιτυχία χθες από την Α.Ο.Λ.Α.Π. το 30ο Ράλλυ Σπριντ Γραίκα, αγώνας που έριξε την αυλαία του Κυπέλλου Ράλλυ Χώματος για το 2023, με 33 συμμετοχές. Θεσμικοί υποστηρικτές ήταν ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και ο Δήμος Ζαχάρω, ενώ ο αγώνας είχε την υποστήριξη του Συλλόγου Φιλοπροόδων Κρεστένων και του Δασικού Συνεταιρισμού Γραίκα.

Το 30ο Ράλλυ Σπριντ Γραίκα πραγματοποιήθηκε στην ειδική διαδρομή «Γραίκα», μήκους 12,2 χιλιομέτρων, η οποία διεξήχθη τρεις φορές. Το συνολικό μήκος των αγωνιστικών χιλιομέτρων ήταν 36,60 χλμ., ενώ το συνολικό μήκος αγώνα  118,17 χλμ.

Νικητής αναδείχτηκε ο Γιάννης Παπαδημητρίου με συνοδηγό στο Skoda Fabia R5 τον πολύπειρο Νίκο Πετρόπουλο της Α.Ο.Λ.Α.Π.. Ο Παπαδημητρίου δεν είχε δικαίωμα βαθμολόγησης στο Κύπελλο Χώματος, ωστόσο ο Πρωταθλητής Ελλάδος του 1999 και του 2020, πήρε άνετα τη νίκη, επικρατώντας στα δύο από τα τρία σκέλη.

Δεύτερη θέση με αντεπίθεση στο β΄ και γ΄ σκέλος από τους Λαϊνόπουλο-Σπυρογιάννη.

Δεύτεροι τερμάτισαν οι Στέλιος Λαϊνόπουλος-Πάνος Σπυρογιάννης της Α.Ο.Λ.Α.Π., που πέτυχαν την ταχύτερη επίδοση στο γ΄ σκέλος, αφήνοντας τρίτους τους Ηλία και Δημήτρη Τσετσώνη (Α.Ο.Λ.Α.Π.), που ξεπέρασαν κατά 3 δευτερόλεπτα τους Αργύρη Τσούλο-Χρήστο Κουζιώνη (Α.Ο.Λ.Α.Π./Α.Ο. Θεσσαλονίκης). Στα δικίνητα, οι Δημήτρης Σταυρόπουλος-Παντελής Τζαβάρας (Α.Ο.Λ.Α.Π.) έκαναν την ανατροπή στο τέλος, ξεπερνώντας το εμπόδιο των Χρήστου Καστή-Δήμητρας Καστή (Α.Ο.Λ.Α.Π.) που τερμάτισαν δεύτεροι. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Αναστάσιος Αναστασόπουλος-Αχιλλέας Παρασκευόπουλος, πλήρωμα επίσης της Α.Ο.Λ.Α.Π..

Οι νικητές σε αναμνηστική φωτογραφία με τον πρόεδρο της Α.Ο.Λ.Α.Π., Μιχάλη Αποστολόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Τάσο Καρνάρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος