FOLLOW US: facebook twitter

3 Ιουλίου ανοίγουν οι πόρτες του Aldemar στη Σκαφιδιά

Ημερομηνία: 25-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο Όμιλος ανοίγει τα ξενοδοχεία του σε Ηλεία και Κρήτη και προσφέρει ασφαλείς διακοπές

Οι πόρτες της Aldemar Resorts ανοίγουν την  επόμενη Παρασκευή 3 Ιουλίου στην Κρήτη και στην Ηλεία σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ομίλου, τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των κυβερνητικών οδηγιών για covid19.

Έτσι, ένα  από τα μεγαλύτερα καi πιο δημοφιλή ξενοδοχειακά συγκροτήματα του νομού,  που αποτελεί τουριστικό προορισμό για χιλιάδες έλληνες και ξένους επισκέπτες και παραθεριστές, το Aldemar Olympian Village στη Σκαφιδιά, θα είναι και πάλι ανοιχτό για την καλοκαιρινή περίοδο. Και ας μην ξεχνάμε ότι η συγκεκριμένη τουριστική μονάδα αφενός απασχολεί δεκάδες Ηλείους εργαζόμενους με ότι αυτό συνεπάγεται σε μια τόσο δύσκολη και ιδιαίτερη τουριστική περίοδο και αφετέρου αποτελεί έναν πνεύμονα οξυγόνου και οικονομικής ανάσας για την περιοχή μας καθώς από με την επαναλειτουργία του στηρίζεται και μια σειρά συνοδών επιχειρήσεων, υπηρεσιών και δραστηριοτήτων του νομού, από τον επισιτιστικό κλάδο έως τον πρωτογενή τομέα.

Σήμερα βεβαίως, το βασικό μήνυμα του Όμιλου Aldemar Resorts «Celebrate Life» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, αφού όπως αναφέρεται “Η Aldemar Resorts αφιέρωσε το περασμένο διάστημα στην δημιουργία ενός πλάνου δράσης που εξασφαλίζει την ύψιστη ασφάλεια τόσο των πελατών όσο και των υπαλλήλων της.

-Η μεγάλη έκταση όλων των ξενοδοχείων

-Το εύρος των υπαίθριων χώρων

-Η πληθώρα επισιτιστικών τμημάτων

-Η σταθερή δέσμευση σε υψηλά κριτήρια υγιεινής
αποτελούσαν ανέκαθεν χαρακτηριστικά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των ξενοδοχείων της Aldemar. Υπό τις παρούσες συνθήκες, τα στοιχεία αυτά αποτελούν το μοναδικό κλειδί για ασφαλείς και ξέγνοιαστες διακοπές.Αυτό το καλοκαίρι κάνουμε μαζί την κάθε μέρα γιορτή!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος