FOLLOW US: facebook twitter

3ο μάτι

Ημερομηνία: 31-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

anna-klanton

Με το σταγονόμετρο

Με το σταγονόμετρο βάζουν γκολ οι κανονιέρηδες της Γ΄ Εθνικής. Μιλάμε για τον όμιλό μας, όπου ο Σιαλμάς της Παναχαϊκής και ο Παναγιωτίδης της Δόξας Μεγαλόπολης έχουν πετύχει από 6 γκολ. Δηλαδή σε 13 αγωνιστικές από μισό γκολ! Υπάρχουν άλλοι τρεις με 5 γκολ ο καθένας. Γιατί τόσα λίγα γκολ; Διότι κάθε προπονητής εκτός έδρας στήνει την ομάδα πίσω και αμύνεται. Σινικό τείχος στήνει και άντε να βρεις διόδους. Από τις δικές μας ομάδες, ο Σαμπανέι έχει  4 γκολ και 3 ο Μπαρμπαρούσης. Και σ’ ανώτερα!

Π.Κ.Τ.

Υποδομές της πλάκας!

Αυτά τα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣ είναι τελικά της… πλάκας! Διαβάστε σκορ (χωρίς ομάδες) και φρίξετε: 10-1, 9-0, 9-2, 8-1 κ.τ.λ.. Έχουν γίνει μόνο τέσσερις αγωνιστικές και ενδιάμεσα παιχνίδια που έχουν αναβληθεί. Αυτό είναι το παιδικό. Υπάρχει όμως και πρωτάθλημα προπαίδων. Μάθετε ορισμένα αποτελέσματα: 1-7, 8-6, 4-7, 11-5, 1-13, 6-5, 15-0, 12-0. Εδώ έχουν γίνει μόνον δύο αγωνιστικές. Αναρωτιόμαστε είναι δυνατόν με τέτοια οικονομική κρίση να είναι υποχρεωτικές οι υποδομές; Μην ανησυχείτε όμως, θα ’ρθει η άνοιξη. Θα ανοίξει ο καιρός και κάποτε θα λήξει. Υπομονή.

Π.Κ.Τ.

Έργα και ημέρες

Καυχιόταν ο τέως υπουργός Αθλητισμού, ο κ. Κοντονής, πως έβαλε χέρι στην ΕΠΟ του Γκιρτζίκη και πέρασε τακτικούς δικαστές στις Επιτροπές. Δέστε λοιπόν η Πειθαρχική της ΕΠΟ των τακτικών δικαστών. Για ένα μπουκαλάκι νερό που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, επέβαλε στον Αστέρα Αμαλιάδας πρόστιμο 1334 ευρώ. Μιλάμε πως οι άνθρωποι αυτοί, όχι δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο, ούτε έχουν μπει ποτέ σε γήπεδο. Μεγάλο κατόρθωμα ο Κοντονής. Για να μην ξεχάσουμε το αθλητικό υλικό που υποσχέθηκες, κ. Κοντονή, στα ερασιτεχνικά σωματεία, πότε θα το στείλεις;

Π.Κ.Τ.

Μεταγραφικές μάχες!

Έχουμε και λέμε: Δόξα Ν.Μ., Ενιπέας, Καβάσιλα, Αμπελόκαμπος, Χάβαρι, Θύελλα, Αλφειός, Αίας, Χειμαδιό είναι οι 9 από τις 18 ομάδες της Α1 που έχουν δηλώσει πως ψάχνουν για παίκτες κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σε αυτές θα προσθέσουμε εμείς και  τον Πανηλειακό, που μετά τις τέσσερις αποχωρήσεις, είναι σίγουρο πως θα πάρει παίκτες. Μιλάμε δηλαδή για 35 τουλάχιστον ποδοσφαιριστές που ψάχνουν όλες μαζί οι ομάδες και είναι απορίας άξιο το πού θα βρεθούν όλοι αυτοί. Και μάλιστα σχεδόν όλες θέλουν εντεκαδάτες προσθήκες. Θα γίνει μάχη λοιπόν το Γενάρη, μεταξύ των ηλειακών συλλόγων και σε μεταγραφικό επίπεδο.

Κ.Π.

Ο Βασιλόπουλος είναι εδώ!

Στα 32 του χρόνια και έχοντας περάσει αρκετούς σοβαρούς τραυματισμούς, που τον άφησαν εκτός παρκέ για τρία περίπου χρόνια, ο Πυργιώτης φόργουορντ Παναγιώτης Βασιλόπουλος, παραδίδει μαθήματα ψυχικής δύναμης και φέτος, με τη φανέλα του Κολοσσού αυτή τη φορά. Κόντρα στην ΑΕΚ, την περασμένη Δευτέρα, είχε 11 πόντους, 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ και οδήγησε την ομάδα του στη μεγάλη νίκη επί της τρίτης δυνατότερης ομάδας της Basket League, της ΑΕΚ του Γιούρι Ζντοβτς. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Βασιλόπουλος στις 31 Οκτωβρίου 2015, ως παίκτης του Κοροίβου, είχε πετύχει 19 πόντους, με 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά τότε οι κιτρινόμαυροι είχαν φύγει νικητές από το κλειστό της Αμαλιάδας με 76-67.

Κ.Π.

Επιστρατεύτηκε η  Άννα!

Στη γ΄ περίοδο του αγώνα Κόροιβος-ΠΑΟΚ,  ο Κιθ Κλάντον έχασε ένα φακό επαφής και επιστρατεύτηκε η αρχηγός των cheerleaders του Κοροίβου, Άννα Θεοδωροπούλου, προκειμένου να βρεθεί στο παρκέ ο φακός και ο παίκτης του ΠΑΟΚ να συνεχίσει χωρίς προβλήματα το παιχνίδι. Η Άννα, λοιπόν,  έδωσε τη λύση και ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ συνέχισε να…  βγάζει μάτια στο δευτεριάτικο παιχνίδι, όντας ο καλύτερος παίκτης του δικεφάλου, μαζί με τον Σέρβο Μιλιένοβιτς.

Κ.Π.

Κρίμα για τον κόσμο

Το μεγαλύτερο ίσως πλήγμα στην ήττα του Κοροίβου από τον ΠΑΟΚ ήταν η πίκρα που γεύτηκε ο κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό της Αμαλιάδας το απόγευμα της Δευτέρας. Φίλαθλοι από Αμαλιάδα, Πύργο, Κρέστενα, Λεχαινά κι από άλλες περιοχές της Ηλείας,   κατέκλυσαν το κλειστό και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν το δεύτερο σε προσέλευση κόσμου, φέτος. Περίπου 1200 θεατές έδωσαν το «παρών» στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και η νίκη,  αν ερχόταν, θα κέρδιζε ακόμα περισσότερο τον κόσμο, στη φετινή προσπάθεια του Κοροίβου.

Κ.Π.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot