FOLLOW US: facebook twitter

3Ο Πανηλειακό Αντάμωμα Ομογενών στην οικία Τατάνη στο πλαίσιο του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας

Ημερομηνία: 25-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34523″ img_size=”full”][vc_column_text]

Τροποποίηση του προγράμματος λόγω συμμετοχής του δήμου Ήλιδας στο εθνικό πένθος

Ο Δήμος Ήλιδας για τρίτη συνεχή χρονιά, διοργανώνει και φέτος το «3ο Πανηλειακό Αντάμωμα Ομογενών»,  εκδήλωση που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους πολιτιστικούς θεσμούς του καλοκαιριού, ενταγμένη στο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας με την συμμετοχή των απόδημων Ηλείων από κάθε σημείο του πλανήτη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018, στις 21:00 το βράδυ, στον κήπο της οικίας Τατάνη στην Αμαλιάδα, όπως έγινε και πέρυσι. Μετά τις άριστες εντυπώσεις που άφησε η διοργάνωση των δύο προηγούμενων χρόνων, οι προσδοκίες για το 3ο Αντάμωμα είναι ακόμα μεγαλύτερες και οι Ηλείοι ομογενείς θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα.

Στην διοργάνωση συμμετέχει το Κοινωφελές Σωματείο «Πύρρων, ο Ηλείος» ως θεσμικός συνδιοργανωτής, ενώ το αφηγηματικό σκέλος με ιστορικά γεγονότα από τη μετανάστευση των Ελλήνων στην Αυστραλία και την Ευρώπη έχει αναλάβει η Θεατρική Ομάδα του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης Δήμου Ήλιδας, τα μέλη της οποίας θα πραγματοποιήσουν μια ξεχωριστή αναδρομή με ζωντανές εικόνες μεταναστών.

Παράλληλα, ο Δήμος Ήλιδας θα τιμήσει απόδημους Ηλείους και σωματεία ομογενών για την πλούσια κοινωνική προσφορά τους στην περιοχή μας.

Ο Δήμος Ήλιδας και το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ  Αρχαίας  Ήλιδας  συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος και με απόλυτο σεβασμό στα  αθώα θύματα της πύρινης λαίλαπας στην Αττική, αποφάσισε την τροποποίηση του συνολικού προγράμματος για το φετινό αντάμωμα, αφαιρώντας το καλλιτεχνικό σκέλος και τον προγραμματισμένο μπουφέ παραδοσιακών εδεσμάτων.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot