FOLLOW US: facebook twitter

2ο Γυμνάσιο Πύργου: Τιμητική εκδήλωση για αφυπηρέτηση εκπαιδευτικού

Ημερομηνία: 30-06-2022 | Συντάκτης:

O Σύλλογος των καθηγητών του 2ου Γυμνασίου Πύργου αποχαιρέτησε προχθές Τρίτη με πολλή συγκίνηση την συνάδελφο κ. Ζωή Βασιλοπούλου, Φιλόλογο, η οποία αφυπηρετεί κλείνοντας έναν κύκλο πολυετούς προσφοράς στο δημόσιο ελληνικό σχολείο.

Οι συνάδελφοι της αναφέρουν: «Δραστήρια και ακούραστη εργάστηκε με ευσυνειδησία, ήθος και ευγένεια, πάντα μετουσιώνοντας την εργασία σε χαρά και αγάπη για μαθητές και συναδέλφους. Σπουδαία παιδαγωγός, υπηρέτησε με συνέπεια και σεβασμό, σκορπίζοντας γύρω της πολιτισμό και φως, γιατί ξέρει καλά ότι το να είσαι δάσκαλος δεν είναι επάγγελμα ….είναι ζωή.

Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε παραπάνω από συνάδελφοι, γίναμε οικογένεια, μοιραστήκαμε τις αγωνίες, τα προβλήματα και τα όνειρα των μαθητών αλλά και τα δικά μας.

Θα μας λείψει το χαμόγελο, η δύναμη και η υπομονή της. Χαιρόμαστε, όμως, που θα απολαύσει τον ελεύθερο χρόνο της με την οικογένειά της.

Ευχόμαστε να κρατήσει την ψυχή της νέα και να έχει υγεία! Να μη μας ξεχάσει και να μας επισκέπτεται συχνά γιατί το σχολείο μας θα είναι πάντα το δεύτερο σπίτι της.

Ως γλυκιά ανάμνηση της μέρας αυτής, ο Σύλλογος των Διδασκόντων (ΣΔ) οργάνωσε μια λιτή τελετή, που εμπλουτίστηκε με τραγούδι και μελωδία που επιμελήθηκαν οι κ. Κ. Σακκά και Ε. Τυλιγάδας. Μετά από σύντομη προσφώνηση επέδωσε ο Σ.Δ. δια του Δντη κ. Γ. Κομιώτη, και των Υποδιευθυντών κ Α. Λαμπρόπουλου και Δ. Ηλιοπούλου στην απερχόμενη συνάδελφο ανθοδέσμη, χρυσό δακτυλίδι και πάπυρο με τις υπογραφές των καθηγητών του Σχολείου, ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την ευδόκιμη υπηρεσία και το έργο που επιτέλεσε στο Σχολείο μας.

Σε άλλη μικρή τελετή επιδώσαμε, η Παιδαγωγική ομάδα του προγράμματος, στους συμμετέχοντες μαθητές και τα αναμνηστικά ολοκλήρωσης του προγράμματος Erasmus+ του σχολείου μας, με θέμα: “participating is more important than…”

Επίσης, προχθές ο Σύλλογος Διδασκόντων, όπως έχει έθος τα τελευταία χρόνια, είχε μια αποχαιρετιστήρια για την απελθούσα σχολική χρονιά συνεστίαση, σε κεντρικό σημείο της πόλεως.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος