FOLLOW US: facebook twitter

2ο Φεστιβάλ Οίνου & Γεύσεων Ν. Ηλείας – «Ξεναγός» μας η Νατάσα Βησσαρίωνος

Ημερομηνία: 24-05-2024 | Συντάκτης:

Για ένα μεγάλο οινικό και γαστρονομική ταξίδι, ετοιμαζόμαστε στις 1 και 2 Ιουνίου στο Κτήμα «Ηλιοστάσι» στον Πύργο, με το ανανεωμένο 2ο Φεστιβάλ Οίνου & Γεύσεων Ν. Ηλείας.  Διοργανωτές η εφημερίδα Πρωινή και η Αέναον ΚοινΣΕπ και συνδιοργανωτής η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ένα καινοτόμο φεστιβάλ με πολιτιστική σφραγίδα, που θα αποτελέσει μια διαφορετική  εμπειρία από τα  συνήθη παραδοσιακά φεστιβάλ φαγητού, με μια σειρά από δράσεις και ποικίλα events που αφηγούνται την ιστορία της περιοχής  και των ανθρώπων της, μέσα από το κρασί και τις γεύσεις. Γιατί εμείς οι Ηλείοι, τιμούμε και το καλό κρασί και το καλό φαΐ! Με πολλές επιδείξεις μαγειρικής με τοπικές συνταγές και γεύσεις, οινογευσία, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και διατροφής για παιδιά, βιωματική γνωριμία με τοπικά προϊόντα, εδέσματα, έθιμα υπαίθριο σινεμά και μουσικές. Ένα φεστιβάλ στο οποίο χωρούν όλες οι ηλικίες!  

Ξεναγοί μας σε αυτό το 2ο Φεστιβάλ Οίνου & Γεύσεων Ν. Ηλείας.  θα είναι η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός της ΕΡΤ, Νατάσα Βησσαρίωνος, η κεντρική παρουσιάστρια, μαζί με την αρχισυντάκτρια της Εφημερίδα Πρωινή Ελένη Παπαδοπούλου. Και όπως όλοι γνωρίζετε πλέον, προσκεκλημένος μας θα είναι αυτό το διήμερο, ο γνωστός σεφ, ο σεφ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, Γιώργος Τσούλης με live μαγειρικές!

Ας δούμε ποια είναι η Νατάσα Βησσαρίωνος. Το ξεχωριστό ραδιόφωνο Η Φωνή Της Ελλάδας – ΕΡΤ και η επαφή με τους ξενιτεμένους σ’ όλο τον κόσμο, την  κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία. Είναι απόφοιτος Ανωτέρας Δραματικής Σχολής και έχει τιμηθεί με το βραβείο β΄ γυναικείου ρόλου (μικρού μήκους) στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας («Νύχτες Πρεμιέρας»).

Πλέον, και για περισσότερο από 25 χρόνια, επιμελείται και παρουσιάζει ομογενειακές, πολιτιστικές και γαστρονομικές εκπομπές, με πιο πρόσφατες τις εκπομπές “Κουβέντες Μακρινές” και “Γλυκιά Ζωή” στη Φωνή της Ελλάδας. Παράλληλα, έχει εργαστεί ως ρεπόρτερ και αρχισυντάκτρια στην τηλεόραση της ΕΡΤ1, όπως επίσης και στο ertnews.gr, ενώ άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε ομογενειακές εφημερίδες, λογοτεχνικά και γαστρονομικά περιοδικά. Το θέατρο παραμένει η μεγάλη της αγάπη.

Η εκπομπή “Γλυκιά Ζωή”, την οποία παρουσιάζει και επιμελείται μαζί με τον Νίκο Ιωαννίδη, δίνει έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή και στρώνει το τραπέζι της Φωνής της Ελλάδας με προσκεκλημένους σεφ και διατροφολόγους, αγρότες και παραγωγούς, διοργανωτές γαστρονομικών εκθέσεων και ψυχολόγους διατροφής.

Με το ταπεραμέντο της και την πλούσια εμπειρία της σε αυτόν τον τομέα, η Νατάσσα Βησσαρίωνος, θα μας κάνει συμμέτοχους όλων των δράσεων του Φεστιβάλ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος