FOLLOW US: facebook twitter

2ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου: Καινοτομούν και εμπνέουν!

Ημερομηνία: 09-07-2024 | Συντάκτης:

Χρυσό Βραβείο για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου και τους Μαρία Μπίρμπα, Ζέτα Αδαμοπούλου και Τάσο Ιωσηφίδη στα Education Leaders Awards 2024

Γράφει η Κική Κολοβέρου


Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Καινοτομία στη Διδασκαλία» στα Education Leaders Awards 2024, ως «Εξαιρετική διδακτική πρωτοβουλία που εμπνέει τη μάθηση και την πρόοδο μέσω καινοτόμων παιδαγωγικών μεθόδων» απέσπασε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου με την εργασία «Δυο σειρές μαργαριτάρια σε δυο κόκκινα ντουβάρια» των εκπαιδευτικών Μαρίας Μπίρμπα, Ζέτας Αδαμοπουλου και Τάσου Ιωσηφίδη.

Τα Education Leaders Awards διοργανώθηκαν για 9η συνεχόμενη χρονιά με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες και δραστηριότητες που ξεχώρισαν, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.

Το βραβείο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου, παρέλαβαν στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής στην Αθήνα οι εκπαιδευτικοί Μαρία Μπίρμπα και Ζέτα Αδαμοπούλου.

«Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου είχε τη δική του ξεχωριστή θέση σε αυτά τα Βραβεία! Η εργασία «Δυο σειρές μαργαριτάρια σε δυο κόκκινα ντουβάρια» που η ομάδα μας (Ζέτα, Τάσος και Μαρία) εκπόνησε, απέσπασε το Χρυσό Βραβείο. Η επιτυχία αυτή είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του τι μπορεί να επιτευχθεί όταν εκπαιδευτικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους με όραμα, πάθος και αφοσίωση. Η ομαδική αυτή εργασία απέδειξε ότι όταν συνδυάζονται διαφορετικές ιδέες και ταλέντα, τα αποτελέσματα μπορούν να είναι πραγματικά μαγικά» σημείωσαν.

Επισημαίνεται πως περισσότερα από 250 υψηλόβαθμα στελέχη της εκπαίδευσης, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εκπαιδευτικών μονάδων και των ίδιων των εκπαιδευτικών στην χώρα μας.

Συνολικά, διακρίθηκαν 75 εκπαιδευτικές μονάδες και εκπαιδευτικοί στον Δημόσιο Εκπαιδευτικό Φορέα και 63 εκπαιδευτικές μονάδες, εκπαιδευτικοί και εταιρίες-επιχειρήσεις στον Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Φορέα από ένα ευρύ φάσμα υποψηφιοτήτων πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot