FOLLOW US: facebook twitter

Δύο εκατ. ευρώ στον Πύργο

Ημερομηνία: 02-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

tzoker-moustaferis

Ζούμε στο νομό του Τζόκερ – Έκτη φορά από το 2010 νικητής στην Ηλεία – Με 2,5 ευρώ κατατέθηκε το τυχερό δελτίο

Το Τζόκερ είναι κάτοικος Ηλείας με τη συχνότητα που εμφανίζεται στην περιοχή. Για έκτη φορά από το 2010, η κλήρωση της Κυριακής ανέδειξε έναν υπερτυχερό που κερδίζει το ποσό των 2.060.832,65 ευρώ. Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε με μόλις 2,5 ευρώ στο πρακτορείο του Δημήτρη Μουσταφέρη στην οδό Πατρών 10-12 στο κέντρο του Πύργου, απέναντι από το ΕΒΕ Ηλείας. Από νωρίς το πρωί χθες, δεκάδες πολίτες που πληροφορήθηκαν τη νέα επιτυχία, επισκέπτονταν το πρακτορείο και έδιναν συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη και την οικογένειά του, που έχουν δώσει πάρα πολλά χρήματα μέσα από τα λαχεία και τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ, πάνω από μισό αιώνα.

tzoker-moustaferis1

Στο δρόμο της επιτυχίας

Ο Δημήτρης Μουσταφέρης, ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου, είναι  τρίτης γενιάς πράκτορας του ΟΠΑΠ, αφού ακολούθησε τον ίδιο επαγγελματικό δρόμο με τον παππού και τον πατέρα του, σε μια ιστορία 60 ετών. «Έχουμε δώσει αρκετές φορές μεγάλες επιτυχίες σε λαχεία, ΠΡΟΠΟ, Τζόκερ, ΠΡΟΤΟ. Χθες (σ.σ προχθές) δώσαμε την μοναδική επιτυχία 5+1 στο Τζόκερ που δίνει πάνω από δύο εκατομμύρια» είπε. Σχολιάζοντας τη συχνότητα με την οποία η τύχη χτυπά την πόρτα των κατοίκων του νομού τόνισε πως «…είναι καλό για το νομό Ηλείας που έχει επιτυχίες σε αυτά τα παιχνίδια. Είμαστε τυχεροί και μακάρι να συνεχιστεί να δίνονται λεφτά έτσι στο νομό μας».

Αναφερόμενος στο τυχερό δελτίο είπε πως ήταν ένα απλό των 2,5 ευρώ με πέντε στήλες. «Όπως καταλαβαίνεται οι περισσότεροι παίζουν ένα τέτοιο δελτίο. Δεν είναι κάποιο μεγάλο, οπότε δεν γνωρίζουμε ποιος μπορεί να είναι ο τυχερός.

Είναι πιθανό να πρόκειται και για ετεροδημότη. Το πρακτορείο είναι σε κεντρικό σημείο και πολλοί περαστικοί μπαίνουν να παίξουν. Μπορεί να είναι κάποιος που ήρθε τις τελευταίες ημέρες για τις διακοπές του» είπε απαντώντας στη σχετική ερώτηση για την ταυτότητα του τυχερού.

Τα στατιστικά της τύχης

Η Ηλεία βρίσκεται μαζί με τη Μαγνησία και τα Δωδεκάνησα στην κορυφή των επιτυχιών στο Τζόκερ στην επαρχία. Με έξι τυχερούς τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη δεύτερη θέση και το συνολικό ποσό που έχει διανεμηθεί στους τυχερούς στο νομό αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα το 2010, ένας τυχερός κέρδισε τρία εκατ. ευρώ, το 2012 δύο τυχεροί κέρδισαν πάνω από 7,5 εκατ. ευρώ, το 2015 δύο τυχεροί μοιράστηκαν εφτά εκατ. ευρώ και τώρα ήρθαν και άλλα δύο εκατομμύρια ευρώ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot